Home TOP NEWS Οι αναντικατάστατοι και αυτοί που έχουν το Σάββατο πιθανότητες για 11άδα

Οι αναντικατάστατοι και αυτοί που έχουν το Σάββατο πιθανότητες για 11άδα


Στους πρώτους τρεις αγώνες του πρωταθλήματος ο Χένινγκ Μπεργκ φάνηκε να δίνει μεγάλη βαρύτητα στην σταθερότητα της ομάδας αμυντικά και για τον λόγο αυτό οι Ουζόχο, Λούφτνερ, Λανγκ και Λέτσιακς μαζί με τον Γιόρτνι είναι έως τώρα συνεχώς στις επιλογές του για την εντεκάδα.

Μάλιστα οι συγκεκριμένοι 5 παίκτες έπαιξαν και στα 270 λεπτά. Σε αυτή την ομάδα είναι και ο Τιάγκο ο οποίος δεν έχει αντικατασταθεί σε κανένα από τα προηγούμενα παιχνίδια και δικαίως καθώς η παρουσία του έως τώρα είναι εξαιρετική. Βασικός αλλά όχι αναντικατάστατος ήταν και ο Ματ στους αγώνες που προηγήθηκαν.

Δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι στο αμυντικό κομμάτι ο Νορβηγός, με την πιθανότητα πάντως να μην δούμε κάποια διαφοροποίηση σε σχέση με τον αγώνα στην «Αρένα», σε ότι αφορά στην εντεκάδα, να είναι μεγάλη.

Στην απογευματινή προπόνηση ο Μπεργκ δούλεψε στην τακτική του για το παιχνίδι. Απομένει η αυριανή τελευταία προπόνηση και ακολλούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή. Γνωστή η απουσία του Μποτεάκ, ο Χριστοφή θα τον αντικαταστήσει.

Από αυτούς που έμειναν εκτός στον αγώνα με την ΑΕΚ, έχουν κάποιες πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα οι Ορτέγκα και Βίτορ Γκόμες.