Home TOP NEWS Ότι ισχύει για τον Κούσουλο, ισχύει και για τον Λούφτνερ…

Ότι ισχύει για τον Κούσουλο, ισχύει και για τον Λούφτνερ…


Λάθος στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ δεν έκανε μόνο ο Κούσουλος αλλά και ο Λούφτνερ με την αντίδραση του στο πρώτο πέναλτι. Ότι είπαμε χθες για τον Κύπριο διεθνή ισχύει ακριβώς το ίδιο και για τον Τσέχο αμυντικό, ότι δηλαδή αυτό μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε και ο ποδοσφαιριστής τώρα χρειάζεται περισσότερη στήριξη.

Σε προηγούμενο μας κομμάτι κάναμε αναφορά στα δύο λάθη του Κούσουλου που έφεραν ισάριθμα πέναλτι στην ΑΕΚ και ότι δεν πρέπει να του ρίχνουμε ευθύνες για το τελικό αποτέλεσμα. Το ίδιο θα πούμε και για την κακή αντίδραση του Λούφτνερ πάνω στον Τρισκόφσκι που έφερε το πρώτο πέναλτι, το οποίο απέκρουσε στη συνέχεια ο Ουζόχο. Όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι και μπορούν να συμβούν σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Προφανώς και κανένας από τους δύο δεν φταίει για το γεγονός ότι δεν πήρε τη νίκη η ομάδα μας. Άλλος είναι που φταίει και το γράψαμε αρκετές φορές. Είναι σημαντικό όμως μετά από τέτοια λάθη, αλλά και τα οποιαδήποτε λάθη κάνει ένας ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να πάρει την απαραίτητη στήριξη και να μην αρχίσουμε να τον κατηγορούμε. Έχει ανάγκη ο παίκτης από τα ενθαρρυντικά μηνύματα μετά από ένα λάθος, για να ανεβεί η ψυχολογία του. Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι μας.

Αμφότεροι οι δύο παίκτες δείχνουν να τα πηγαίνουν πολύ καλά σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια και γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι αυτά τα λάθη ήταν απλά μια κακή παρένθεση.