Home TOP NEWS Post Game: Πολλαπλή η σημασία της χθεσινοβραδινής νίκης

Post Game: Πολλαπλή η σημασία της χθεσινοβραδινής νίκης


Η χθεσινοβραδινή νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ΓΣΠ δεν περιορίζεται μόνο στους τρεις βαθμούς και στο γεγονός ότι η ομάδα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Έχει ιδιαίτερη σπουδαιότητα καθώς από τη μία, ναι μεν ανεβάζει τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας η οποία σε 4 αγώνες έχει 10 βαθμούς έχοντας βγάλει από το πρόγραμμα της δύο ντέρμπι, όμως από την άλλη δημιουργεί πολύ μεγάλη δυναμική ενόψει της συνέχειας, δίνει αυτοπεποίθηση σε όλους, τους κάνει να πιστεύουν ακόμη περισσότερο ενώ ανοίγει και την όρεξη για ακόμη περισσότερη δουλειά.

Η αλήθεια είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήταν χθες όσο καλή παρουσιάστηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ ωστόσο είναι σημαντικό πως ακόμη και σε μία βραδιά στην οποία κινδύνεψε σε πολλές περιπτώσεις έδειξε μέταλλο μεγάλης ομάδας και πήρε τους βαθμούς.

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν ενθουσιώδες από την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ. Με την ώθηση που έδωσε ο κόσμος οι παίκτες μπήκαν φουριόζοι και αποφασισμένοι να επιβληθούν στο γήπεδο. Τα κατάφεραν μέχρι ενός σημείου και φυσιολογικά ο Απόλλων όσο περνούσε ο χρόνος άρχισε να βρίσκει πατήματα στο γήπεδο.

Έγιναν λάθη στο μεσοαμυντικό κομμάτι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ευτυχώς οι ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στους φιλοξενούμενους δεν έγιναν γκολ. Μεγαλύτερη φάση για τον Απόλλωνα το τετ-α-τετ του Γιαννιώτα με τον Ουζόχο, η σπουδαιότερη ευκαιρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρώτο μέρος ήταν διπλή με τον Τιάγκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ επιχείρησε εκ νέου να μπει δυναμικά. Βγήκε μπροστά και έγινε ουσιαστική πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο. Πανέξυπνο το πλάγιο του Λέτσιακς, έβγαλε μόνο τον Εζρά ο οποίος σούταρε για να αποκρούσει ο Μολ και στην επαναφορά ο Τιάγκο να πλασάρει στο κενό τέρμα.

Από την στιγμή του τέρματος ήταν δεδομένο ότι ο Απόλλων θα έριχνε το βάρος επιθετικά και είναι αλήθεια ότι στο τελευταίο 20λεπτο του παιχνιδιού η ΟΜΟΝΟΙΑ απλά αμυνόταν. Δεν θα πρέπει πάντως να ξεχνάμε ότι το χθεσινοβραδινό ήταν το 10ο επίσημο παιχνίδι του Απόλλωνα ενώ μόλις το 4ο για την ΟΜΟΝΟΙΑ και φάνηκε στο τέλος η διαφορά στο επίπεδο ετοιμότητας των δύο ομάδων.

Ο Ουζόχο πραγματοποίησε άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση και ήταν πρωταγωνιστής ενώ πολύ καλό παιχνίδι έκαναν, στο σημείο που η ομάδα χρειάστηκε να οπισθοχωρήσει, οι Βίτορ Γκόμες, Λανγκ αλλά και ο Χούμποτσαν ο οποίος μπήκε ως αλλαγή και αναχαίτισε πολλές προσπάθειες του Απόλλωνα. Πολύ καλή δουλειά έκαναν και οι Μαυρίας και Λέτσιακς οι οποίοι μάλλον χθες έβγαλαν με επιτυχία το δυσκολότερο παιχνίδι τους απέναντι στους ταχύτατους ακραίους του Απόλλωνα.

Σε γενικές γραμμές η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε μία επαγγελματική νίκη απέναντι σε μία ομάδα η οποία στοχεύει την κορυφή, στέλνοντας μήνυμα για ακόμη καλύτερα πράγματα στο μέλλον.

Τώρα έχουμε διακοπή. Θα προτιμούσαμε σίγουρα να παίξουμε άμεσα τον επόμενο μας αγώνα ωστόσο το πρόγραμμα δεν θα μας το επιτρέψει. Επόμενο παιχνίδι με την Πάφο εκτός έδρας και όλοι ανυπομονούμε για να δούμε την ομάδα μας να παίρνει άλλη μία νίκη. Έχουμε ωστόσο άλλες δύο εβδομάδες μέχρι τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής.