Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας για το σημερινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα

Πρόβλεψη ενδεκάδας για το σημερινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα


Τον Απόλλωνα υποδέχεται στο ΓΣΠ (18:00, live audio @OmonoiaNews) η ΟΜΟΝΟΙΑ, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πρόκειται για το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι της σεζόν και η ομάδα μας στοχεύει στο τρίποντο, κάτι που θα δώσει μεγάλη ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Από ελάχιστες έως καθόλου θα είναι οι αλλαγές που θα κάνει ο Χένινγκ Μπεργκ, συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. Ο σχηματισμός θεωρούμε ότι θα είναι το 4-2-3-1.

Άμυνα

Ο Φράνσις Ουζόχο είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας. Το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Λούφτνερ και Λανγκ. Επί ίσοις όροις διεκδικούν τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας οι Περέϊρα και Μαυρίας, ωστόσο δίνουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα στον Έλληνα ποδοσφαιριστή που φαίνεται να κέρδισε την εμπιστοσύνη του Μπεργκ. Στο αριστερό άκρο έχει καπαρωμένη τη θέση ο Γιάν Λέσιακς.

Μεσαία Γραμμή

Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Γιόρντι Γκόμεθ στο χώρο του κέντρου, με τη θέση δίπλα του να διεκδικείται από τους Κούσουλο και Βίτορ Γκόμες, με τον Κύπριο μάλλον να έχει το προβάδισμα. Στα δύο φτερά της επίθεσης θα βρίσκονται οι Χριστοφή από δεξιά και Εζρά από αριστερά, ενώ το δημιουργικό κομμάτι θα αναλάβει ο Τιάγκο.

Επίθεση

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ και ελπίζουμε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.