Home TOP NEWS Ρόστερ επιπέδου, ισχυρή ΟΜΟΝΟΙΑ, ψηλές βλέψεις

Ρόστερ επιπέδου, ισχυρή ΟΜΟΝΟΙΑ, ψηλές βλέψεις


H τελευταία πινελιά στον φετινό μεταγραφικό σχεδιασμό μπήκε χθες και ομολογουμένως εντυπωσίασε. Η προσθήκη Χούμποτσαν στο Ρόστερ φανέρωσε για άλλη μία φορά αυτό το καλοκαίρι, το πόσο σοβαρά και με πόση στοχοπροσήλωση δούλεψαν οι άνθρωποι στην ομάδα προγραμματισμού.

Μία προσθήκη ενός ποδοσφαιριστή  ο οποίος έφτασε στο απόγειο της καριέρας του ανεβάζοντας την αξία του κοντά στα 10 εκατομμύρια Ευρώ και το γεγονός ότι έμεινε χωρίς ομάδα αυτό το καλοκαίρι έδωσε την ευκαιρία στην ΟΜΟΝΟΙΑ να κινηθεί για την απόκτηση του και να καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του.

Ο Λάρκου και οι συνεργάτες του θα πρέπει να αισθάνονται απόλυτα ικανοποιημένοι για τον τρόπο που εξελίχθηκε ο προγραμματισμός, μπορούν σίγουρα να έχουν ήσυχη τη συνείδηση τους για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν,χωρίς διακοπή και για μήνες ολόκληρους, μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα και να μπορεί η ομάδα να παρουσιάσει ένα ρόστερ επιπέδου.

Δεν πετάμε στα σύννεφα γνωρίζοντας ότι η δουλειά είναι συνεχής όμως είμαστε αισιόδοξοι ότι με τους παίκτες που ήρθαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ η ομάδα θα είναι ισχυρή με ψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα.