Home TOP NEWS Στα ντέρμπι χρειάζονται οι παίκτες… κλειδιά

Στα ντέρμπι χρειάζονται οι παίκτες… κλειδιά


Σε αγώνες με τόσο υψηλό βαθμό δυσκολίας όπως είναι για την ΟΜΟΝΟΙΑ ο αυριανός, δίνεται πάντοτε ιδιαίτερη βαρύτητα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Είναι πολύ λογικό, από τη στιγμή που θα βρούμε μπροστά μας έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο, ότι θα πρέπει να δοθεί πολύ μεγάλη προσοχή μεσοαμυντικά.

Αυτό είναι το ένα κομμάτι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ωστόσο στοχεύει στο τρίποντο και για να τα καταφέρει θα πρέπει να σκοράρει. Τα παιχνίδια ντέρμπι συνήθως κρίνονται στις λεπτομέρειες και ενδεχομένως μία ατομική προσπάθεια, μία έμπνευση από κάποιον παίκτη να καθορίσει και την έκβαση του παιχνιδιού.

Φέτος υπάρχουν οι ποιοτικές μονάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Παίκτες κλειδιά στην επίθεση υπάρχουν. Είναι ο Μποτεάκ, είναι ο Εζρά, είναι ο Χριστοφή, ο Ματ, ο Μίκου, ο Τιάγκο…

Είναι όλοι τους παίκτες με προσωπικότητα και ποιότητα και ίσως μία ενέργεια τους στον αγώνα να είναι και αυτή η… λεπτομέρεια στην οποία αναφερθήκαμε.

Οπότε περιμένουμε μία ομάδα με πολύ καλή μεσοαμυντική λειτουργία, και από κει και πέρα τα στοιχεία που διαθέτουν οι ποδοσφαιριστές στους οποίους κάναμε αναφορά, ας κάνουν επιθετικά τη διαφορά.