Home TOP NEWS Τα παθήματα των τελευταίων χρόνων προστάζουν προσγειωμένες αντιδράσεις

Τα παθήματα των τελευταίων χρόνων προστάζουν προσγειωμένες αντιδράσεις


Το έχουμε οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να είμαστε γενικώς των άκρων, δεν βοήθησε και η πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια για να βρεθεί ισορροπία. Την μια είμαστε ομαδάρα, την άλλη 11 παλτά. Το μυστικό σε κάθε περίπτωση είναι οι ισορροπημένες, ψύχραιμες αντιδράσεις. Οτιδήποτε άλλο, μόνο ζημιά μπορεί να κάνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αναφορικά στο κομμάτι των αντιδράσεων, έχει κάνει ιδιαίτερη αναφορά ο Λάρκου προς τον κόσμο, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι το πρωτάθλημα τελειώνει στην 32η αγωνιστική και όχι στη 2η. Ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας παρότρυνε τον κόσμο να έχει μια ισορροπία στις αντιδράσεις του, είτε για κάτι θετικό, είτε για κάτι αρνητικό. Ευτυχώς για την ώρα μόνο θετικές είναι οι αντιδράσεις από τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μιας και η ομάδα πήρε το ζητούμενο στις δύο πρώτες αγωνιστικές, παίζοντας παράλληλα και όμορφο ποδόσφαιρο. Δεν παύει όμως αυτό να πρέπει να αντιμετωπιστεί με προσγειωμένες αντιδράσεις μιας και η ομάδα έχει ακόμη πολλή δουλειά να κάνει για να φτάσει τα επιθυμητά επίπεδα.

Όλοι χαρήκαμε με τις νίκες και κυρίως το πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα μας. Θα είμαστε ακόμη χαρούμενοι όμως όταν θα το βλέπουμε κάθε εβδομάδα, με βελτιωμένη έκδοση και η ομάδα να ανεβαίνει μέρα με τη μέρα. Μέχρι τότε κάτω το κεφάλι και δουλειά!