Home TOP NEWS Τα θετικά της διακοπής…

Τα θετικά της διακοπής…


Δεν είχαμε αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, μιας και είχαμε διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας. Σίγουρα αυτό έχει και τα αρνητικά του, ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να κρατήσει τα θετικά και να τα δουλέψει.

Διαβάστε επίσης: Η ετοιμότητα τους θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα (PHOTOS)

Ένα από αυτά είναι και η ανετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, είτε λόγω τραυματισμού, είτε λόγω καθυστερημένης άφιξης. Οι παίκτες αυτοί έχουν την δυνατότητα να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να φτάσουν στα επίπεδα ετοιμότητας των συμπαικτών τους, ούτως ώστε να είναι έτοιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Επιπλέον, ο Χένιγνκ Μπεργκ μέσω της διακοπής αλλά και του φιλικού με τη Δόξα, έχει την ευκαιρία να δουλέψει πάνω στους τομείς που υστέρησε η ομάδα στα πρώτα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος και να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές για το πρώτο δυνατό τεστ κόντρα στην ΑΕΚ.

Ας ελπίσουμε ότι οι μέρες μέχρι τον Κυριακάτικο αγώνα να κυλήσουν ομαλά χωρίς κανένα απρόοπτο και με την επιστροφή των διεθνών ο Μπεργκ να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του.