Home TOP NEWS Θα δούμε πολλά φέτος, είμαστε πανέτοιμοι για όλα!

Θα δούμε πολλά φέτος, είμαστε πανέτοιμοι για όλα!


Έχουμε να δούμε και φέτος πολλά. Οι προθέσεις φάνηκαν από την αρχή ξεκάθαρα. Η ομάδα τους… απαγορεύεται να χάσει το πρωτάθλημα. Είναι ωσάν να τους έχουν διορίσει/προσλάβει για τη συγκεκριμένη θέση.

Και τι κάνεις όταν όλοι βλέπουν ότι είσαι το αγαπημένο παιδί των διαιτητών και ευνοείσαι;  Βγαίνεις στην αντεπίθεση, διαμαρτύρεσαι και εσύ, κρατάς τους οπαδούς σου ευχαριστημένους δείχνοντας τάχατες δυναμισμό και προχωράς γνωρίζοντας ότι, ότι κι αν γίνει η επένδυση σου έχει διασφαλιστεί.

Αυτά ως μία πρώτη κουβέντα για τους γείτονες μας.

Εμείς σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε από τον αρχικό μας στόχο. Ξέρουμε ότι φέτος έχουμε δημιουργήσει μία πολύ δυνατή ομάδα ικανή να τους κερδίσεις όλους. Μία ομάδα η οποία θα μπορούσε να κερδίσει ΆΕΚ στην «Αρένα», κέρδισε τον Απόλλωνα και βλέπει μπροστά για τους επόμενους αντίπαλους.

Σαφώς και η διοίκηση δεν πρέπει στο κομμάτι της διαιτησίας να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Είμαστε σίγουροι ότι έγιναν, γίνονται και θα γίνουν κι άλλες ενέργειες για να διασφαλιστεί ίση μεταχείριση για όλους.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι αυτά δεν μας φοβίζουν. Έχουμε μεγαλώσει με αυτή την αντιμετώπιση και ιδιαίτερα τώρα που επανερχόμαστε δυναμικά είμαστε πανέτοιμοι για όλα. Όσα εμπόδια κι αν μας βάλουν και όσες τρικλοποδιές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εδώ και ο κόσμος της παρών.