Home TOP NEWS Ανακοίνωση-απάντηση από την ΟΜΟΝΟΙΑ προς το Αποέλ

Ανακοίνωση-απάντηση από την ΟΜΟΝΟΙΑ προς το Αποέλ


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, μέσω της οποίας απαντά σε αυτήν που εξέδωσε νωρίτερα το Αποέλ, σχετικά με τον ορισμό του διαιτητή Γιώργου Νικολάου.

Αναλυτικά:

Σχετικά με τη σημερινή ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ που σχολιάζει δηλώσεις παραγόντων της ομάδας μας, επιθυμούμε να αναφέρουμε τα πιο κάτω:

– Παρατηρούμε μια έντονη ενόχληση του ΑΠΟΕΛ όποτε σχολιάζουμε τον διαιτητή Γιώργο Νικολάου.

 Το ΑΠΟΕΛ που κάθε τρεις και λίγο προχωρεί σε δημόσιες τοποθετήσεις για τη διαιτησία και το ποδόσφαιρο μας, διερωτάται αν είναι με αυτό τον τρόπο που θα λύσουμε τα προβλήματα.

 Ούτε μας απασχολεί σε ποιο παιχνίδι ορίστηκε ο Γιώργος Νικολάου. Αυτό που μας ενοχλεί και θεωρούμε απαράδεκτο είναι ότι έχει οριστεί σε αγώνα μόλις δύο αγωνιστικές μετά από τα όσα έκανε στο ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ. Μάλιστα προηγουμένως είχε οριστεί σε φιλικό παιχνίδι.

 Το ποιες ομάδες θα επηρεαστούν, αν θα επηρεαστούν, από την απόδοση του Γιώργου Νικολάου τη Δευτέρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Ευχόμαστε να μην είναι αυτή που περιμένουν οι περισσότεροι.

 Δυστυχώς ο ΑΠΟΕΛ φαίνεται δεν παρακολουθεί τα γεγονότα ή παρακολουθεί αυτά που τον βολεύουν. Όπως γνωρίζουν όλοι, εκτός βέβαια από τον ΑΠΟΕΛ, είχαμε ανακοινώσει πως πριν περίπου ένα μήνα συναντηθήκαμε με την ΚΟΠ και την Επιτροπή Διαιτησίας για τα θέματα αυτά και όπως λέει ο ΑΠΟΕΛ «στοιχειοθετώντας με σοβαρά επιχειρήματα τη θέση μας». Εάν ο ΑΠΟΕΛ γνωρίζει άλλους τρόπους μέσω των οποίων μπορούμε να παραθέσουμε τις θέσεις μας και να γίνουν σεβαστές, ας τους αναφέρει δημόσια να τους γνωρίζει ο κόσμος.

 Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΚΟΠ μίλησε για αλλοίωση αποτελέσματος σε τρεις αγώνες. Εικάζουμε πως ο ένας αφορούσε αγώνα του ΑΠΟΕΛ και ο άλλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τα αποτελέσματα αυτών των αγώνων είναι γνωστά και αλλοίωσαν τη βαθμολογία πέντε βαθμούς.

 Συστήνουμε στο ΑΠΟΕΛ να αρχίσει να κατανοεί πως δεν πρόκειται να ανεχτούμε να προσπαθεί να κάνει ότι θέλει στο χώρο του ποδοσφαίρου μας. Ας κατανοήσει και ας σεβαστεί επιτέλους πως υπάρχουν και άλλες ομάδες που δικαιούνται να εκφράσουν τις θέσεις τους.

 Να μην έχει έγνοια το ΑΠΟΕΛ για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αν είναι ή όχι δίπλα στην ομάδα του, φαίνεται κάθε βδομάδα μέσα στα γήπεδα. Ο μέχρι στιγμής μέσος όρος των 9624 εισιτηρίων ανά αγώνα και τα sold out στα εκτός έδρας παιχνίδια μας, αποτελούν την καλύτερη απάντηση.

 Από το πρωί, μόλις έγιναν γνωστοί οι ορισμοί των διαιτητών, αποστείλαμε επιστολή στην ΚΟΠ και ζητήσαμε συνάντηση ακόμη και σήμερα με τον κ. Λαγιέκ και την Ομοσπονδία. Αναμένουμε το πότε θα γίνει αυτή η συνάντηση για να μπορέσουμε, όπως λέει ο ΑΠΟΕΛ να «στοιχειοθετήσουμε με σοβαρά επιχειρήματα τη θέση μας», όπως βέβαια κάναμε και πριν ένα μήνα.

Εάν χρειαστεί θα επανέλθουμε.