Home TOP NEWS Χρειάζεται χρόνος για να καλύψουμε την απόσταση από κάποιες ομάδες

Χρειάζεται χρόνος για να καλύψουμε την απόσταση από κάποιες ομάδες


Ήταν ξεκάθαρος στην τοποθέτηση του χθες βράδυ στην cytavision ο Νίκος Χαραλαμπίδης, αναφορικά με τους φετινούς στόχους της ομάδας αλλά και την προσπάθεια δημιουργίας ενός κορμού ώστε να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να κοιτάξει την κορυφή…

 «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μία διαδικασία σωστής στελέχωσης του ρόστερ κάτι το οποίο ίσως χρειαστεί μία, δύο ή και τρεις ποδοσφαιρικές περιόδους για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε. Φέτος έχει οροθετηθεί ο στόχος. Θέλουμε να τερματίσουμε σε θέση η οποία να μας οδηγήσει στην Ευρώπη. Από κει και πέρα τον Μάιο θα κάνουμε ταμείο. Υπάρχει σήμερα μία απόσταση από το τι θέλουμε με το ποια είναι η πραγματικότητα».

Παράλληλα ο κ. Χαραλαμπίδης αναγνώρισε ότι υπάρχουν ομάδες οι οποίες αυτή τη στιγμή είναι πιο έτοιμες και θα πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να καλύψει απόσταση για να τις φτάσει… «Υπάρχουν κάποιες ομάδες όπως το Αποέλ, ΑΕΚ ο Απόλλων που είναι πιο μπροστά. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Η ΑΕΚ άρχισε να κτίζεται από τον καιρό που ήταν ο Κρόιφ στην Κύπρο, ο Απόλλων έχει κάποια χρόνια που είναι σταθερός.»

Πολύ σωστή προσέγγιση και ρεαλιστική από την ομάδα γενικότερα η οποία φαίνεται ότι ξέρει που πατά και που βαδίζει αλλά και τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει.