Home TOP NEWS Δεν αλλάζει κάτι μία ήττα, χρειάζεται μόνο σωστή διαχείριση

Δεν αλλάζει κάτι μία ήττα, χρειάζεται μόνο σωστή διαχείριση


Το δύσκολο κομμάτι στη διαχείριση ενός κακού αποτελέσματος είναι η προσπάθεια για να επαναφέρει ο προπονητής και το επιτελείο του την καλή ψυχολογία στην ομάδα. Αυτός θα είναι ο κύριος στόχος του ΜΠεργκ και των συνεργατών του μέσα στο διάστημα που θα προηγηθεί του επόμενου αγώνα με την Ανόρθωση, πέραν των δεδομένων αλλαγών που θα γίνουν στο αγωνιστικό κομμάτι.

Είναι η πρώτη φορά φέτος που η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα ύστερα από ήττα. Η απώλεια τριών βαθμών στην πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος δεν σημαίνουν κάτι ιδιαίτερο καθώς ευκαιρίες για να τους αναπληρώσει η ομάδα θα υπάρξουν.

Το θέμα είναι αντιληφθούν όλοι ότι, σε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό θα έρθουν και οι αποτυχίες και εκεί είναι που μία ομάδα, η οποία θέλει να χαρακτηρίζεται διεκδικήτρια των ψηλών θέσεων, θα δείξει τον χαρακτήρα της.

Προσωπικότητες πάντως στην ΟΜΟΝΟΙΑ υπάρχουν, ποιότητα επίσης, αυτά που πρέπει να διορθωθούν τα γνωρίζουν πολύ καλύτερα οι αρμόδιοι εντός της ομάδας και αναμένουμε ότι, όχι μόνο δεν θα επηρεαστεί αρνητικά η ομάδα από την ήττα, αλλά θα πεισμώσεις και θα το δείξει αυτό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».