Home TOP NEWS «Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε, ένα εξ αυτών… η επίθεση»

«Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε, ένα εξ αυτών… η επίθεση»


Ο αγώνας με την Ανόρθωσης ήταν ο πρώτος στο φετινό πρωτάθλημα στον οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Χένινγκ Μπεργκ ανέφερε ότι έχει ήδη δοθεί έμφαση σε αυτό τον τομέα, στο να μπορέσει δηλαδή η ομάδα να γίνει ουσιαστική στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και να μπορέσει να γίνει παραγωγική.

«Έχουμε σίγουρα πολλά να βελτιώσουμε. Το επιθετικό τρίτο είναι σίγουρα ένα από αυτά. Οι παίκτες μου δουλεύουν πολύ σκληρά, έχουν καλή συμπεριφορά, προσπαθούν για το καλύτερο και πιστεύω προοδεύουμε».

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σκόραρε έως τώρα 8 γκολ στις πρώτες έξι αγωνιστικές, τα τέρματα πέτυχαν 6 διαφορετικοί παίκτες και αυτό δείχνει έναν πλουραλισμό σε αυτό το κομμάτι. Αναμένουμε ότι θα επανέλθει από το αμέσως επόμενο παιχνίδι στο σκοράρισμα η ΟΜΟΝΟΙΑ και από τη στιγμή που το βάρος πέφτει σε μεγάλο βαθμό στον Ματ θα πρέπει να δώσουν βοήθεια και άλλοι σε αυτό τον τομέα.

Πάντως είναι θετικό ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι δημιουργική, είναι ομάδα η οποία φτιάχνει με ευκολία ευκαιρίες και θεωρούμε ότι αυτό θα δείξει και στη συνέχεια.