Home TOP NEWS Ευκαιρία για βελτίωση…

Ευκαιρία για βελτίωση…


Φιλική αναμέτρηση δίνει σήμερα το απόγευμα στις 16:00 (ΓΣΖ, live @OmonoiaNews) η ΟΜΟΝΟΙΑ, απέναντι στην Π.Ο. Ξυλοτύμβου. Είναι μια καλή ευκαιρία να διορθωθούν τα όποια λάθη παρουσιάστηκαν στους αγώνες του πρωταθλήματος και επίσης για να μείνουν σε εγρήγορση οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Χένινγκ Μπεργκ έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει την ομάδα στους τομείς που υστέρησε μέχρι τώρα και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν αρκετά, καθώς και σε νεαρούς της ακαδημίας. Ασφαλώς και το σημερινό φιλικό θα είναι ειδικών συνθηκών, λόγω των πολλών απουσιών, ωστόσο όποιοι κι αν αγωνιστούν πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να κρατηθούν σε εγρήγορση ενόψει του ντέρμπι με την Ανόρθωση. Το ζητούμενο είναι, μέσω του σημερινού φιλικού, η ομάδα μας να διορθώσει τα όποια λάθη έδειξε μέχρι τώρα και να παρουσιαστεί καλύτερη στους επερχόμενους αγώνες πρωταθλήματος.

Δεν θα είναι στη διάθεση του Νορβηγού κόουτς οι διεθνείς Χριστοφή, Παναγή, Κούσουλος, Λανγκ, Ουζόχο, Χούμποτσαν, Παναγιώτου, Κυριακίδης, Τζιωνής, Κακουλλής και Νικολάου, όπως και οι τραυματίες Μίκου και Γκόμες.