Home TOP NEWS H πλήρης ετοιμότητα τους, ίσως βάλει σε σκέψεις τον Μπεργκ

H πλήρης ετοιμότητα τους, ίσως βάλει σε σκέψεις τον Μπεργκ


Τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν στο πρόσφατο φιλικό με τον Άρη έδειξαν ότι είναι πανέτοιμοι να ριχθούν στη μάχη ακόμα και από την αρχή στο Παφιακό.

Ο Ορτέγα ο οποίος ήταν βασικός στον πρώτο αγώνα με την Δόξα και δεν έπαιξε καθόλου με Νέα Σαλαμίνα, ΑΕΚ και Απόλλωνα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δεν αποκλείεται αύριο να επιλεγεί για την εντεκάδα.

Ο Μίκου ο οποίος κατέγραψε έως τώρα τρεις συμμετοχές ωστόσο λίγα λεπτά στο πρωτάθλημα, μόλις 52′, πήρε στα πόδια του ενενηντάλεπτο την Παρασκευή και είναι και αυτός απόλυτα έτοιμος.

Οι δύο προαναφερθέντες είναι μεν απόλυτα έτοιμοι ωστόσο δεν έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους για το αρχικό σχήμα. Ο μεν Ορτέγα είναι πολύ δύσκολο να εκτοπίσει από την εντεκάδα είτε τον Τιάγκο είτε τον Εζρά, μόνο αν αποφασίσει ο Μπεργκ να μεταφέρει στα άκρα τον Τιάγκο και να αφήσει εκτός τον Χριστοφή θα παίξει βασικός ο Κολομβιανός. Σε ότι αφορά στον Μίκου, από την στιγμή που ο Ντάρμπισαϊρ πάει καλά δεν αναμένεται να γίνει διαφοροποίηση στην κορυφή της επίθεσης.

Περισσότερες πιθανότητες για να πάρει φανέλα βασικού έχει ο Χούμποτσαν ο οποίος, έπαιξε στο φιλικό 75 λεπτά και έδειξε ετοιμότητα στον προπονητή του. Αν όντως ο Σλοβάκος συμπεριληφθεί στην εντεκάδα τότε ένας εκ των Λανγκ και Λούφτνερ θα μείνει εκτός με τον δεύτερο να είναι μάλλον ο επικρατέστερος.

O Μποτεάκ είναι στην αποστολή και δίνει σίγουρα επιπλέον επιλογή στον Χένιγνκ Μπεργκ.