Home TOP NEWS Η έως τώρα πορεία του Εθνικού δεικνύει και τον βαθμό δυσκολία το...

Η έως τώρα πορεία του Εθνικού δεικνύει και τον βαθμό δυσκολία το Σάββατο


Είχαν την ευκαιρία να πάρουν ένα δείγμα από τον Εθνικό χθες το απόγευμα οι Νεόφυτος Λάρκου και Σίμος Ταραπουλούζης οι οποίοι βρέθηκαν στο «Τάσος Μάρκου» του Παραλιμνίου και είδαν τον αγώνα της πρώτης φάσης του κυπέλλου με τον Ονήσιλλο.

Βέβαια ο προπονητής του Εθνικού, Γιώτης Εγκωμίτης, δεν έριξε στην εντεκάδα τους βασικούς, με εξαίρεση δύο παίκτες που είχαν παίξει από την αρχή στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Πάφο.

Ο Εθνικός πήρε έυκολη πρόκριση επικρατώντας με 5-1 και θα έλεγε κανείς ότι έρχεται με φόρα στο μεταξύ μας παιχνίδι. Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί ότι έχει καταγράψει μόνο μία ήττα στο πρωτάθλημα, από την ΑΕΚ στην «Αρένα», είναι αήττητος στην έδρα του ενώ στο Δασάκι κατέγραψε και μεγάλη νίκη επί του Απόλλωνα.

Έχασε τη νίκη στα τελευταία λεπτά στον αγώνα με την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης» την περασμένη αγωνιστική. Βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από την ΟΜΟΝΟΙΑ ενώ έχει και αγώνα λιγότερο.

Όλα αυτά είναι ενδεικτικά του γεγονότος ότι απέναντι μας το Σάββατο θα βρούμε μία πολύ καλή ομάδα, πρέπει να πάμε υποψιασμένοι και έτοιμοι για μία εμφάνιση που θα μας δώσει τη δυνατότητα να φύγουμε με νίκη από τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα.