Home TOP NEWS Η επιστροφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της Ανόρθωσης αλλάζει το σκηνικό

Η επιστροφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της Ανόρθωσης αλλάζει το σκηνικό


Έχουμε ήδη μπροστά μας ένα πρώτο δείγμα του φετινού πρωταθλήματος και η μάχη που θα κάνουν οι ομάδες για υλοποίηση των στόχων τους θα είναι μέχρι τέλους.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ικανοποιεί με την παρουσία της στις πρώτες της δοκιμασίες στη νέα σεζόν, έχει πλασαριστεί για την ώρα στα ψηλά και φαίνεται ότι επιστρέφει δυναμικά για να γίνει ξανά διεκδικήτρια.

Το ίδιο θα μπορούσε να πει κανείς και για την Ανόρθωση η οποία χθες εντυπωσίασε με την επιβλητική της εμφάνιση κόντρα στον Απόλλωνα και την μεγάλη της νίκη.

Αποέλ, ΑΕΚ και Απόλλων, ως οι δυνατές ομάδες και οι διεκδικήτριες τα τελευταία χρόνια θα είναι σίγουρα και πάλι εκεί. Διότι μπορεί ο Απόλλων να έκανε άσχημη αρχή όμως με τον νέο του προπονητή ενδεχομένως να χρειάζεται χρόνο. Το βέβαιο είναι ότι διαθέτει πλούσιο και πολύ ποιοτικό ρόστερ. Η ΑΕΚ από την πλευρά της αποτελεί μία σταθερή δύναμη ενώ έχει πλέον και την εμπειρία.

Από κει και πέρα, η ΑΕΛ είναι άγνωστο για την ώρα αν θα καταφέρει να κάνει την περσινή πορεία και να διεκδικήσει έξοδο στην Ευρώπη, αν και μετράει ήττα από το Αποέλ στο ΓΣΠ και ισοπαλία στο Παπαδόπουλος.

Αρνητική έκπληξη μέχρι στιγμής είναι η Νέα Σαλαμίνα η οποία με το κακό ξεκίνημα που έκανε δεν αποκλείεται να παλέψει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Κακό ξεκίνημα στη σεζόν έκανε και η Πάφος. Αν και μπήκε με προσδοκίες στο νέο πρωτάθλημα έχοντας κάνει ηχηρές μεταγραφές μάζεψε μόλις τρεις βαθμούς σε 4ις αγώνες.

Θετική αρχή έκανε ο Εθνικός με 7 βαθμούς σε 3 αγώνες ενώ Δόξα, Ολυμπιακός και ΕΝΠ είναι δεδομένο ότι θα κάνουν μάχη για τη σωτηρία τους.

Φαίνεται ότι έχουμε μπροστά μας ένα πρωτάθλημα το οποίο θα έχει σε όλα τα στρώματα ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Σαφώς η επιστροφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της Ανόρθωσης δίνει άλλη αίγλη στον φετινό μαραθώνιο. Είναι δύο ομάδες οι οποίες ψάχνονται τα τελευταία χρόνια έχοντας καταγράψει συνεχόμενες αποτυχίες.

Φαβορί και αουτσάιντερ, σε ότι αφορά στη μάχη του τίτλου και της Ευρώπης, είναι νωρίς να χρίσουμε ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα διανύσουμε φέτος ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα με πολλές ομάδες που έχουν απαιτήσεις για τις ψηλές θέσεις τις βαθμολογίας.

Παράλληλα ο βαθμός που πήρε ο Ολυμπιακός απέναντι στην ΑΕΚ, η άδικη ήττα της Ένωση από το Αποέλ δείχνουν ότι και οι «μικροί» θα είναι ιδιαίτερα μαχητικοί φέτος και θα διεκδικούν σε όλα τα παιχνίδια τους βαθμούς.