Home TOP NEWS Η ικανοποίηση του Μπεργκ για τη συμπεριφορά και… τη νοοτροπία

Η ικανοποίηση του Μπεργκ για τη συμπεριφορά και… τη νοοτροπία


Για άλλη μια φορά ο Χένινγκ Μπεργκ, σε δηλώσεις του, δεν δίστασε να μιλήσει για το πόσο ικανοποιημένος είναι από τη συμπεριφορά και τη νοοτροπία που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του. Ο Νορβηγός κόουτς φαίνεται να δίνει ιδιαίτερη σημασία στο συγκεκριμένο κομμάτι, γι’ αυτό και δείχνει συχνά την ικανοποίηση του, που οι παίκτες κάνουν πράξη αυτά που απαιτεί.

«Όσο τους βλέπω να βελτιώνονται και να διατηρούν την ίδια νοοτροπία που έχουν μέχρι σήμερα, είμαι βέβαιος πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο». Αυτά ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο επίσημο κανάλι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Μπεργκ δίνει βαρύτητα σε ένα σημαντικό κεφάλαιο για μια ομάδα και σε κάτι το οποίο έλειπε από την ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με τις παρουσίες της τα τελευταία χρόνια έδειξε να χάνει τη νοοτροπία της, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πάψει να συμπεριφέρεται σαν μεγάλη ομάδα.

Ο Νορβηγός κόουτς έδειξε από την πρώτη μέρα να ξέρει που βρίσκεται και ότι ήρθε με σκοπό να αλλάξει το σκηνικό αυτό και να φέρει πίσω στην ομάδα μας τα στοιχεία που οφείλει να έχει. Οι ποδοσφαιριστές με τη σειρά τους δείχνουν να καταλαβαίνουν τι απαιτεί ο προπονητής τους και αυτό φαίνεται με τη μέχρι τώρα παρουσία τους στο γήπεδο. Από την άλλη βέβαια, τόσο ο Μπεργκ όσο και οι παίκτες, αντιλαμβάνονται ότι υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης σε πολλούς τομείς και ότι οφείλουν να τα κάνουν.

Η σωστή νοοτροπία, οι προσγειωμένες τοποθετήσεις και η παραδοχή για περαιτέρω βελτίωση είναι σημάδια τα οποία δείχνουν πως φέτος στην ΟΜΟΝΟΙΑ γίνεται δουλειά. Ας ελπίσουμε να συνεχίσουν όλοι στο ίδιο κύμα και η ομάδα μας να μπει στο σωστό δρόμο, που όλοι μας επιθυμούμε.