Home TOP NEWS Η μελέτη του αντιπάλου να φέρει το θετικό αποτέλεσμα

Η μελέτη του αντιπάλου να φέρει το θετικό αποτέλεσμα


Η ομάδα μας θα κληθεί αύριο την Παρασκευή να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, και όπως δήλωσε και ο προπονητής μας πριν από τον αγώνα με τους «μαυροπράσινους», για την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όλα τα ματς πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν ντέρμπι, μόνο έτσι θα δίνουμε την πρέπουσα προσοχή σε αυτά.

Οι αντίπαλοι μας το απόγευμα της Παρασκευής θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ, για να αντιμετωπίσουν την ομάδα μας, κυρίως με νεαρούς ποδοσφαιριστές στην βασική τους ενδεκάδα. Δεν έχουν καθόλου άγχος, παρόλο που απέναντι τους θα έχουν μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ του Χένινγκ Μπεργκ. Κι αυτό γιατί αν χάσουν, θα είναι μια ήττα εντός προγράμματος, αν κερδίσουν θα είναι βαθμοί που δεν υπολόγιζαν και θα στρέψουν πάνω τους τα φώτα.

Η πίεση στο ματς με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας θα είναι κυρίως στα πόδια των δικών μας ποδοσφαιριστών, οι οποίοι καλούνται να επαναφέρουν την ΟΜΟΝΟΙΑ πίσω στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Πάφο και την ισοπαλία με την Ανόρθωση. Αν η ομάδα μας θέλει να «σκοτώσει» το άγχος και την πίεση που θα υπάρχει στο παιχνίδι με τους «μαυροπράσινους» θα πρέπει να μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα που θα της δώσει την δυνατότητα να «καθαρίσει» το ματς.

Ο Χένινγκ Μπεργκ όλο το προηγούμενο διάστημα μελέτησε ενδελεχώς τα παιχνίδια των «μαυροπρασίνων», καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι παίζουν κυρίως με αντεπιθέσεις, έχοντας καλή αμυντική λειτουργία. Κτύπησε ήδη το «καμπανάκι» κινδύνου στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για το τι θα πρέπει να προσέξουν για να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι μόνο η νίκη. Οπότε πλέον είναι καθαρά στα πόδια τους η όψη του ματς.