Home TOP NEWS Η νίκη είναι μονόδρομος!

Η νίκη είναι μονόδρομος!


Στον επερχόμενο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την ΟΜΟΝΟΙΑ πέραν της νίκης. Η ομάδα μας παίζει στην έδρα της, θα έχει τον κόσμο της στο πλευρό της και σαφώς σε έναν τέτοιο αγώνα η πίεση για το αποτέλεσμα βρίσκεται στη δική μας πλευρά.

Ήδη έχουμε απολέσει κάποιους σημαντικούς βαθμούς, για διάφορους λόγους, έτσι είναι επιτακτική η ανάγκη για τρίποντο στον αγώνα της Παρασκευής.

Και μπορεί απέναντι μας να βρεθεί μία ομάδα η οποία είναι νεοφερμένη στην κατηγορία ωστόσο θα επιδιώξει και αυτή να αποδείξει πόσο σκληροτράχηλη είναι. Ενδεχομένως να είναι και για τον προπονητή της, τον Πάμπο Χριστοδούλου, ένα… στοίχημα να καταφέρει να φύγει από το ΓΣΠ με κέρδος. Εννοείται ότι αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε.

Η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα αρχίζει ουσιαστικά από σήμερα αν και οι παίκτες δεν είχαν καθόλου χρόνο να ξεκουραστούν καθώς συγκεντρώθηκαν και χθες, την επομένη δηλαδή του αγώνα στο «Παπαδόπουλος», στο Γέρι για προπόνηση.

Αμφίβολος για τον αγώνα θεωρείται αυτή τη στιγμή ο Βίτορ Γκόμες με τις πιθανότητες πάντως να προλάβει το παιχνίδι, να είναι με το μέρος του.