Home TOP NEWS Και τώρα τρέχει να καλύψει…

Και τώρα τρέχει να καλύψει…


Περισσότερο προβληματισμό από όσο μπορεί να προκαλέσει μια ισοπαλία, αφήνει το αποτέλεσμα της Παρασκευής στο ΓΣΠ, αν αναλογιστεί κανείς και τις άλλες απώλειες που προηγήθηκαν. Μετά από αυτό το πισωγύρισμα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να τρέξει πλέον να καλύψει τα… σπασμένα.

Στην αρχή της προηγούμενης εβδομάδας και κυρίως με το πέρας του αγώνα με την Ανόρθωση, κάναμε αναφορά στο γεγονός ότι το πρόγραμμα της ομάδας προσφέρεται για συνεχόμενες νίκες. Από το πρώτο κιόλας βατό παιχνίδι του «προγράμματος» η ΟΜΟΝΟΙΑ απώλεσε 2 βαθμούς. Όχι μόνο δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα της μια μικρομεσαία ομάδα, αλλά αυτός ο προβληματισμός που μένει μετά το παιχνίδι δημιουργεί περισσότερη πίεση ενόψει της συνέχειας. Πόσο μάλλον όταν αυτή η συνέχεια είναι με τον Εθνικό στο «Δασάκι» σε ένα γήπεδο που η ομάδα μας παραδοσιακά τα βρίσκει… μπαστούνια. Αν προσθέσουμε μάλιστα, ότι η ομάδα της Άχνας κάνει μια πολύ καλή πορεία, τότε ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται. Γι’ αυτό και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να αλλάξει πολλά, αν θέλει να ελπίζει σε νίκη απέναντι στον Εθνικό.

Μετά το στραβοπάτημα με τον Ολυμπιακό, το διπλό στο «Δασάκι» είναι επιτακτική ανάγκη, για να καλύψει λίγο από το χαμένο έδαφος. Αν όμως η ομάδα μας παρουσιάσει την ίδια εικόνα όπως προχθές, τότε θα βάλει ξανά δύσκολα στον εαυτό της.