Home TOP NEWS Πλησιάζει το δικό του μεγάλο ρεκόρ ο Πράσινος Λαός

Πλησιάζει το δικό του μεγάλο ρεκόρ ο Πράσινος Λαός


Στην ανάρτηση της η ΟΜΟΝΟΙΑ αναφέρεται στο γεγονός ότι ο κόσμος της ομάδας προσεγγίζει το μεγάλο ρεκόρ της περιόδου 2003-04 όταν κατέγραψε μέσο όρο εισιτηρίων 11003.

Αναλυτικά:

Μετά τα πρώτα δύο εντός έδρας παιχνίδια μας απέναντι σε Νέα Σαλαμίνα και Απόλλωνα, ο μέσος όρος διάθεσης εισιτηρίων για την ομάδα μας ανέρχεται στα 9624! Πρόκειται για επίδοση που βρίσκεται κοντά στο απλησίαστο ρεκόρ που έχει καταγράψει ο ίδιος ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ με 11003 μέσο όρο εισιτηρίων σε μια αγωνιστική περίοδο! Αυτό το ρεκόρ σημειώθηκε τη σεζόν 2003-04.

Στο πρώτο παιχνίδι την τρέχουσας σεζόν με τους «ερυθρόλευκους» είχαν διατεθεί 9053 εισιτήρια, ενώ με τον Σύλλογο της Λεμεσού διατέθηκαν 10196. Ετοιμαζόμαστε πλέον για το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι μας την ερχόμενη Παρασκευή απέναντι στον Ολυμπιακό και η παρουσία του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναμένεται και πάλι αρκετά μεγάλη.

Μπορούμε να καταρρίψουμε το ρεκόρ διάθεσης εισιτηρίων που εμείς δημιουργήσαμε; Αναμφίβολα είναι μια πρόκληση για τη δημοφιλέστερη ομάδα της Κύπρου! Και οι προκλήσεις μας αρέσουν!

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ!