Home TOP NEWS Match Report: Ήττα από την Πάφο, κακή η εικόνα της ομάδας

Match Report: Ήττα από την Πάφο, κακή η εικόνα της ομάδας


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιώντας μια κακή εμφάνιση γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, με σκορ 2-1 με ανατροπή από την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης». Σκόρερ για την ομάδα μας ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ στο 64ο λεπτό.

Α’ ημίχρονο

Πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι ήρθε από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο 8ο λεπτό. Εκτέλεση κόρνερ του Γκόμεθ, η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι, εκεί ήταν ο Λανγκ που έκανε το πλασέ, ωστόσο ο αντίπαλος πρόλαβε και έβαλε το σώμα του. Στην εξέλιξη της φάση ο Γκόμεθ επιχείρησε πλασέ εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 18′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Τιάγκο, η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι με τον Μίκου να κάνει την προβολή και η μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και στη συνέχεια να φεύγει άουτ. Στο 20ο λεπτό ο Μπεσάρα επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, με τον Ουζόχο να διώχνει δύσκολα. Στο 27′ είχαμε αντεπίθεση για την Πάφο με τον Μπεσάρα να γυρίζει στον Σακό, ωστόσο ήταν κακό το τελείωμα του με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ. Ένα λεπτό μετά, ο Μπεσάρα έκανε το πλασέ εκτός περιοχής, λίγο έξω η μπάλα. Δεν είχαμε άλλη φάση μέχρι την λήξη του ημιχρόνου και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Β’ ημίχρονο

Πρώτη φάση μετά την ανάπαυλα ήταν για την ομάδα μας. Στο 48ο λεπτό είχαμε διώξιμο από τους αμυντικούς με την μπάλα να στρώνεται στον Λέσιακς που επιχείρησε εκτός περιοχής σουτ, ο Ματ έβαλε την προβολή, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ. Ωραία κάθετη του Εζρά προς στον Μικού στο 54′, ο οποίος από πλάγια θέση εντός περιοχής έπιασε το σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 64ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Πολύ ωραίος συνδυασμός από τους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τον Λέσιακς να δίνει ωραία κάθετη πάσα στον Τιάγκο, που έδωσε έτοιμο γκολ στον Ματ κάνοντας από κοντά το 0-1. Στο 70′ η ομάδα μας έχασε διπλή ευκαιρία, με τους Λανγκ και Ματ να μην μπορούν από κοντά να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Στην αντεπίθεση η Πάφος σκόραρε. Οι παίκτες της Πάφου βγήκαν ταχύτατα στην αντεπίθεση με τον Βα να δίνει στον Μπεσάρα, ο οποίος με ένα πολύ ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ουζόχο, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 80ο λεπτό ο Πάντσιον επιχείρησε σουτ εκτός περιοχής, με τον Ουζόχο να αποκρούει δύσκολα. Στο 88′ η Πάφος έκανε την ολική ανατροπή. Σέντρα εντός περιοχής, μεγάλη αδράνεια από την άμυνα μας και ο Λαφράνς αφύλακτος πλάσαρε ιδανικά για το 2-1

Συμπερασματικά

Η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα είναι γεγονός. Μια αγνώριστη ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποίησε μια κακή εμφάνιση και παρότι προηγήθηκε στο σκορ δέχθηκε την ανατροπή από την Πάφο και συνάμα την πρώτη της ήττα. Πλέον η ομάδα μας πάει στη διακοπή για να δει τα όσα λάθη παρουσίασε και να τα διορθώσει, ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».