Home TOP NEWS Με Πάμπο στον πάγκο το τελευταίο και… αδράνεια στο φινάλε

Με Πάμπο στον πάγκο το τελευταίο και… αδράνεια στο φινάλε


Τον Ολυμπιακό Λευκωσίας αντιμετωπίζει το βράδυ της Παρασκευής η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ένα παιχνίδι όπου η νίκη είναι μονόδρομος και η ομάδα μας καλείται να την πάρει. Απέναντι σε μια ομάδα όμως που διαχρονικά μας βάζει δύσκολα και η οποία στην τελευταία της παρουσία στο ΓΣΠ, έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ήταν 30 Σεπτεμβρίου του 2017 και η ΟΜΟΝΟΙΑ του Πάμπου Χριστοδούλου υποδεχόταν τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας πριν από το εν λόγω παιχνίδι, είχε χάσει αρκετούς βαθμούς κόντρα σε μικρομεσαίες ομάδες και δεν την έπαιρνε άλλο να χάσει κι άλλους. Μπορεί να είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, ωστόσο δυσκολευόταν να βρει το γκολ που θα ξεκλείδωνε την αντίπαλη άμυνα. Αυτό το βρήκε στο 51ο λεπτό και από ‘κει και πέρα προσπάθησε να «καθαρίσει» το ματς. Παρά το άγχος που υπήρχε, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν δεχόταν ιδιαίτερη πίεση και έδειχνε ότι θα έπαιρνε, έστω και δύσκολα, το τρίποντο. Μια ασυνεννοησία στην άμυνα (από τις πολλές εκείνη τη σεζόν) και μια λάθος έξοδος του Φελτχούιζεν (επίσης από τις πολλές εκείνη τη σεζόν) χάρισαν από το πουθενά δύο βαθμούς στον Ολυμπιακό και με τη λήξη του αγώνα, βλέπαμε για άλλη μια φορά σκυμμένα «πράσινα» κεφάλια.

Θυμηθείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Μπορεί το παρών άρθρο να θυμίζει απλά την προϊστορία των δύο ομάδων, ωστόσο το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να αποτελέσει ένα καλό παράδειγμα για το επερχόμενο της Παρασκευής και στο τι πρέπει να προσέξει η ομάδα μας. Ευελπιστούμε και αναμένουμε ότι τα τωρινά δεδομένα ουδεμία σχέση έχουν με το πιο πάνω και η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει το τρίποντο και να επιστρέψει στις επιτυχίες.