Home TOP NEWS Μέσα στην στρατηγική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η παρουσία οικογενειών στο γήπεδο αλλά και...

Μέσα στην στρατηγική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η παρουσία οικογενειών στο γήπεδο αλλά και οργανωμένης κερκίδας


Η προσπάθεια δημιουργίας ενός πυρήνα οπαδών οι οποίοι θα δίνουν στο γήπεδο τον παλμό και την πιο ένθερμη υποστήριξη στην ομάδα είναι σε εξέλιξη εδώ και κάποιο διάστημα.

Στους συνδέσμους φιλάθλων στις άλλες πόλεις και στο Fan Club Λακατάμειας ήρθε να προστεθεί η δημιουργία του Συ.Φι Λευκωσίας με τη διοίκηση να στηρίζει και να προσπαθεί να βοηθήσει με διάφορες ενέργειες.

«Ήδη οργανώνονται διάφοροι σύνδεσμοι φιλάθλων, προσπαθούμε και εμείς να τους βοηθήσουμε για να υπάρξει νέα οργανωμένη κερκίδα στη Βόρεια διότι ήταν αυτή η εξέδρα που έδινε τον παλμό. Θέλουμε να δημιουργηθεί μία καλή οργανωμένη κερκίδα. Είναι πάντως μία δύσκολη περίοδος για το ποδόσφαιρο διότι η κάθε ομάδα χρειάζεται οργανωμένη κερκίδα για να δημιουργηθεί μία σωστή ατμόσφαιρα. Ήμουν στην Αγγλία στο απόγειο του χουλιγκανισμού σε μία περίοδο που φοβόσουν να πας στο γήπεδο. Περνούμε μία μεταβατική περίοδο. Εισάχθηκε η κάρτα φιλάθλου όμως θα πρέπει να προβληματίσει και την ομοσπονδία, το γεγονός ότι ενώ 90 χιλιάδες άτομα εξέδωσαν την κάρτα, οι κερκίδες είναι άδειες. Ο κόσμος δεν πάει στο γήπεδο και ο λόγος δεν είναι μόνο η κάρτα. Υπάρχει μία σειρά πραγμάτων τα οποία κάνουν τον κόσμο να απαξιά. Είχαμε τους κόκκινους φακέλους, τις διαιτησίες, ο κόσμος έχει ένστικτο. Υπάρχουν θέματα στα οποία θα πρέπει να εγκύψουν οι ομάδες και να επικρατήσει το fair play. Σε άλλες χώρες υπήρχαν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα και τα έλυσαν από κοινού οι αρμόδιοι.» ανέφερε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού Νίκος Χαραλαμπίδης.

Πάντως ο Νίκος Χαραλαμπίδης πέραν από την αναφορά του για τις δυσκολίες που διανύει αυτή την περίοδο το ποδόσφαιρο μαςείπε επίσης ότι αποτελεί θετική ένδειξη για το μέλλον, η παρουσία μικρών παιδιών και οικογενειών πλέον στις εξέδρες. «Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα είδαμε με πολύ μεγάλη χαρά τόσα πολλά μικρά παιδιά, παππούδες, οικογένειες. Αυτό αποτελεί για εμάς μία στρατηγική». Είπε χαρακτηριστικά…