Home TOP NEWS Οι αδυναμίες, το φιλικό και… η Ανόρθωση

Οι αδυναμίες, το φιλικό και… η Ανόρθωση


Τις προηγούμενες μέρες, κάναμε αναφορά στο γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται με ηρεμία να δει τα όποια λάθη και τις αδυναμίες παρουσίασε κόντρα στην Πάφο και να τα διορθώσει μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στο ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Μια καλή ευκαιρία να γίνει αυτό, είναι το φιλικό του Σαββάτου κόντρα στην Π.Ο. Ξυλοτύμβου. Ασφαλώς και δεν θα είναι με τις κατάλληλες συνθήκες, αφού ο Χένινγκ Μπεργκ θα στερηθεί τις υπηρεσίες 11 συνολικά παικτών του, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες. Είναι όμως ένα φιλικό παιχνίδι, κάτι που δίνει τη δυνατότητα για δοκιμές σε σχηματισμό και πρόσωπα, καθώς και ευκαιρία για να διατηρηθούν σε εγρήγορση οι ποδοσφαιριστές. Μπορεί ο αντίπαλος να είναι ομάδα Β’ κατηγορίας, ωστόσο το φιλικό πρέπει να αντιμετωπιστεί σαν ένα κανονικό παιχνίδι πρωταθλήματος, μέσω του οποίου οι παίκτες θα μείνουν σε φόρμα, ενόψει του ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στην Πάφο, πολύ πιθανόν να παίξουν στο Σαββατιάτικο φιλικό και από αυτούς θα περιμένει την βελτίωση ο Χένινγκ Μπεργκ.