Home TOP NEWS Οι έξι αγωνιστικές και μια πρώτη… ανάγνωση της παρουσίας της ομάδας

Οι έξι αγωνιστικές και μια πρώτη… ανάγνωση της παρουσίας της ομάδας


Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό της παρουσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε αυτές τις πρώτες 6 αγωνιστικές αυτό που κρατάμε είναι την διαφοροποιημένη εικόνα της ομάδας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Βαθμολογικά, η απώλεια 7 βαθμών σε 6 αγώνες δεν είναι μικρή ωστόσο θα πρέπει να θυμηθούμε τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε 2 εξ αυτών στην «Αρένα» αλλά και την… φτηνή ήττα της ομάδας στην Πάφο σε ένα ματς στο οποίο είχαμε προηγηθεί.

Η ομάδα σαφώς και θα μπορούσε να βρισκόταν σήμερα μόνη στην κορυφή ωστόσο υπάρχει και ένα σημαντικό θετικό στην όλη… ανάγνωση. Παίξαμε ήδη τρία ντέρμπι, τα δύο εκτός έδρας σε «Αρένα» και «Παπ», βγάλαμε από το πρόγραμμα μας την Πάφο στην έδρα της και αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας ένα πιο βατό πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου καθώς, πέραν των παιχνιδιών ντέρμπι με ΑΕΛ και Αποέλ, μας έχουν απομείνει οι αγώνες με Ολυμπιακό, Εθνικό και ΕΝΠ.

Το σημαντικότερο ωστόσο στοιχείο που κρατάμε σήμερα είναι πως βλέπουμε την ομάδα να διεκδικεί τη νίκη απέναντι σε κάθε αντίπαλο και σε κάθε γήπεδο και όλα αυτά καλούμενοι να αντιπαρέλθουμε των άτυχων στιγμών με τους τραυματισμούς και τις απώλειες σημαντικών ποδοσφαιριστών.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω μάλλον θα πρέπει να αισθανόμαστε αισιόδοξοι ενόψει της συνέχειας. Φαίνεται ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στο Γέρι, στα του προγραμματισμού η εξαιρετική δουλειά του καλοκαιριού ήδη αναγνωρίζεται από όλους και είμαστε ακόμα στην αρχή με την ομάδα να μην έχει, σε καμία περίπτωση, αγγίξει το… ταβάνι της.