Home TOP NEWS Οι ευχαριστίες στον Παπασταύρου, η υπέρβαση του και το χρέος των 10εκ.

Οι ευχαριστίες στον Παπασταύρου, η υπέρβαση του και το χρέος των 10εκ.


Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον πρόεδρο του σωματείου Λώρη Κυριάκου στον Σταύρο Παπασταύρου και στην μεγάλη στήριξη του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, στο σύνολο της. Εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον πρόεδρο του ποδοσφαιρικού τμήματος για το γεγονός ότι πέρυσι χορήγησε δάνειο 300.000 ευρώ ενώ στη φετινή εκστρατεία πρόσφερε 15.000 ευρώ.

Λώρης Κυριάκου: «Για να φύγουν οι περσινοί παίκτες έπρεπε να αποζημιωθούν και να φέρει καλούς παίκτες για να στήσει αυτή την ομάδα. Έχει προσφέρει πολλά ο κ. Παπασταύρου. Έχει μειωθεί το χρέος κατά ένα εκατομμύριo (σ.σ. πάνω από 1.500.000 ευρώ συγκεκριμένα) όπως ανακοινώσαμε. Συμβάλει και στο κοινωνικό κομμάτι. Επίσης συμβάλλει και στο “Ηλίας Πούλλος” για να γίνει ένα προπονητικό κέντρο που να είμαστε περήφανοι. Να μη θεωρεί όμως ο κόσμος πως επειδή λύθηκε το πρόβλημα με το ποδοσφαιρικό δεν υπάρχει πρόβλημα στο σωματείο. Ο κ. Παπασταύρου έχει αναλάβει να ξεπληρώσει ένα χρέος των 10.000.000 ευρώ. Πρέπει να τον στηρίξουμε. Έχουμε κάνει ένα πενταετές πλάνο. Έχουμε ένα έλλειμμα 600.000 κάθε χρόνο για να μπορέσει να διατηρηθεί το σωματείο. Από αυτά, τα μισά τα αναλαμβάνει το Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και τα άλλα μισά ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».

«Ο Σταύρος Παπασταύρου θέλει στα γήπεδα να πηγαίνουν οικογένειες. Για αυτό οι ενέργειες που έχει κάνει είναι ώστε να είναι γεμάτα τα γήπεδα και να υπάρχει ασφάλεια», πρόσθεσε και ακολούθως πήρε τον λόγο ο αναπληρωτής πρόεδρος Δημήτρης Γρηγόρη λέγοντας κι αυτός με τη σειρά του ότι πρέπει «οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να βοηθήσουν τον κ. Παπασταύρου και να νιώσει και ο άνθρωπος πως τον βοηθούμε τον ίδιο αλλά και την ΟΜΟΝΟΙΑ».