Home TOP NEWS Παιχνίδι που θέλει μεγάλη προσοχή

Παιχνίδι που θέλει μεγάλη προσοχή


Στη θεωρία ο επερχόμενος αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι ένας εξ αυτών οι οποίοι χαρακτηρίζονται βατοί. Είναι απόλυτα λογικό όταν απέναντι σου θα βρεθεί μία ομάδα η οποία ανέβηκε φέτος στην πρώτη κατηγορία. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Πολλές φορές η θεωρία από την πράξη έχουν απόσταση, άλλες όμως όχι. Μέλημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την ερχόμενη Παρασκευή είναι να καταφέρει να ξεπεράσει την πίεση, που ομολογουμένως βρίσκεται στη δική της πλευρά, και να καταφέρει να πάρει το τρίποντο.

Ο αγώνας σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολος. Ο Ολυμπιακός, με τον Πάμπο Χριστοδούλου στον πάγκο, έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του να παλέψει όλους τους αγώνες. Θυμίζουμε την ισοπαλία 2-2 κόντρα στην πρωτοπόρο ΑΕΚ, είχε βρεθεί μάλιστα σε εκείνον τον αγώνα πίσω στο σκορ με 2-0. Τελευταία έφερε ισοπαλία 1-1 με την Πάφο και ενώ κρατούσε τη νίκη μέχρι τις καθυστερήσεις, ενώ κατέγραψε δύο εκτός έδρας ήττες από Απόλλωνα και Νέα Σαλαμίνα.

Θα είναι μάλιστα ενισχυμένος στον αγώνα μαζί μας καθώς επιστρέφει ο Αγιτέ από τιμωρία, ο Βινίσιους έπαιξε για πρώτη φορά βασικός με την Πάφο, ενδεχομένως να καταγράψει συμμετοχή ο Ενόχ ενώ έχει ποδοσφαιριστές οι οποίοι έδειξαν να είναι καλού επιπέδου.

Θα είναι ένα παιχνίδι το οποίο χρειάζεται προσοχή και σαφώς κρύβει παγίδες. Καμία υποτίμηση δεν χωράει γνωρίζοντας ότι ο Ολυμπιακός έχει για προπονητή ο οποίος αρέσκεται στο να είναι το αουτσάιντερ.

Θα είναι επίσης πολύ σημαντική η ώθηση από τον κόσμο της ομάδας για να καταφέρει να κερδίσει.