Home TOP NEWS Περιμένει την ευκαιρία του ο Τζιωνής

Περιμένει την ευκαιρία του ο Τζιωνής


Περί τα τέλη της περσινή περιόδου η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε ενημερώσει ότι ο Μαρίνος Τζιωνής θα έμενε εκτός στους τελευταίους αγώνες ώστε να δοθεί ο χρόνος στον μικρό να επανέλθει πλήρως και να μπει στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν έτοιμος.

Ουσιαστικά έγινε ειδική διαχείριση στον νεαρό και στον τελευταίο αγώνα της ομάδας στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία μπήκε και έπαιξε, ύστερα από καιρό, για ένα 15λεπτο. Στα φιλικά επί Κυπριακού εδάφους άρχισε σιγά σιγά να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και με την έναρξη του πρωταθλήματος έδειχνε έτοιμος.

Δεν αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι με την Δόξα και έπαιξε λιγότερο από 10 λεπτά στους δύο επόμενους αγώνες με Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΚ. Στα παιχνίδια με Απόλλωνα και Πάφο ο Τζιωνής έμεινε εκτός αποστολής.

Πρόβλημα τραυματισμού όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει αλλά ήταν βασικός στο φιλικό με τον Αρη, έπαιξε σε όλο τον αγώνα και μάλιστα ήταν από τους διακριθέντες.

Είναι γεγονός ότι όλοι έχουμε την απορία για τον λόγο για τον οποίο ο Μαρίνος δεν συμπεριλήφθηκε στο πλάνο του προπονητή στους τελευταίους δύο αγώνες, την στιγμή μάλιστα που θα μπορούσε να δώσει λύσεις με την ταχύτητα του σε αυτά τα παιχνίδια στα οποία η ομάδα είχε προηγηθεί.

Ασφαλώς και είναι ο προπονητής αυτός που αποφασίζει όμως και εμείς βλέπουμε, κρίνουμε και θέτουμε το ερώτημα. Για ποιο λόγο ο Μαρίνος Τζιωνής μένει εκτός αποστολής;

Ο Μπεργκ επέλεξε στην αποστολή στα τελευταία δύο παιχνίδια  άλλους ποδοσφαιριστές και αναμένουμε ότι σύντομα θα πάρει ξανά ο νεαρός τις ευκαιρίες του. Την ποδοσφαιρική του αξία την είδαμε και την γνωρίζουμε και είναι δεδομένο ότι αποτελεί μία πολύ σημαντική μονάδα για την ΟΜΟΝΟΙΑ.