Home TOP NEWS Περιμένουν την ευκαιρία τους

Περιμένουν την ευκαιρία τους


Μέσα σε μία μακρά σεζόν είναι δεδομένο ότι όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ είναι απαραίτητοι. Είμαστε στα πρώτα στάδια του φετινού πρωταθλήματος και ήδη ο προπονητής έχει μπροστά του προβλήματα στα οποία πρέπει να βρει λύσεις.

Πάντοτε σε έναν ποδοσφαιρικό «μαραθώνιο» προκύπτουν τραυματισμοί και τιμωρίες έτσι θα πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να δώσουν βοήθειες.

Υπάρχουν πάντως αρκετοί που περιμένουν την ευκαιρία τους να παίξουν και να δείξουν στον προπονητή ότι αξίζουν. Χθες κάναμε αναφορά σε Τζιωνή και Κακουλλή. Είναι και ο Κατελάρης ο οποίος είναι απόλυτα έτοιμος και αναμένει τη δική του στιγμή. Οι ακραίοι αμυντικοί Ζοέλ και Μανρίκε είναι βέβαιο ότι θα χρειαστούν σύντομα ενώ και κάποιοι νεαροί όπως Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Λοίζου είναι πάντοτε στα υπόψιν του προπονητή.

Ευκαιρία πάντως μπορεί να πει κανείς ότι περιμένουν και οι Ορτέγα και Χούμποτσαν οι οποίοι δεν πήραν πολύ χρόνο μέχρι στιγμής.

Επιλογές πάντως για τον προπονητή υπάρχουν και αυτό είναι θετικό. Το μεγάλο στοίχημα για τον Μπεργκ είναι να μπορεί να κάνει τις διαφοροποιήσεις του στα παιχνίδια αναλόγως των συνθηκών και να μην αλλάζει η εικόνα της ομάδας.