Home TOP NEWS Τα μεταγραφικά, το «Ηλίας Πούλλος» και το ιδιόκτητο γήπεδο

Τα μεταγραφικά, το «Ηλίας Πούλλος» και το ιδιόκτητο γήπεδο


Ο προγραμματισμός στην ΟΜΟΝΟΙΑ τρέχει καθημερινά και η αξιολόγηση ποδοσφαιριστών είναι σε πλήρη εξέλιξη όπως ανέφερε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος τυπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ανδρέας Δημητρίου. «Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να σχολιάσουμε θέσεις και ονόματα σε ότι αφορά στα μεταγραφικά, Όλα τα αγωνιστικά ζητήματα αξιολογούνται από τους υπεύθυνους για τέτοια ζητήματα. Υπάρχουν στην ομάδα επαγγελματίες, άνθρωποι του ποδοσφαίρου, με γνώσεις, εμπειρίες και ικανότητες, που αξιολογούν όλα τα αγωνιστικά δεδομένα με στόχο τη συνεχή βελτίωση της ομάδας. Είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο και ειδικότερα σε ομάδες που κτίζονται σχεδόν από το μηδέν, να παρουσιάζονται ζητήματα που χρίζουν βελτίωσης. Απ΄ εκεί και πέρα μέσα από την καθημερινή διαδικασία που ακολουθείται στην ομάδα, ο στόχος είναι να βελτιωνόμαστε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρίου.

Σε σχέση με το προπονητικό κέντρο της ομάδας ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανέφερε… «Έχουμε καταθέσει αίτημα στην πολεοδομία για να λάβουμε άδεια ώστε να ξεκινήσουν τα έργα στο προπονητικό μας κέντρο, το αίτημα έγινε πριν περίπου 6-7 μήνες και περιμένουμε. Ελπίζουμε ότι η όλη διαδικασία είναι στα τελικά της στάδια ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός προπονητικού κέντρου που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα».

Σε σχέση με το θέμα ανέγερσης ιδιόκτητου γηπέδου ανέφερε… «Υπάρχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την Τράπεζα Κύπρου για τις Χαλεπιανές, ενώ παράλληλα βλέπουμε και κάποια άλλα τεμάχια γης».