Home TOP NEWS Θα πάμε απόλυτα διαβασμένοι στην Πάφο…

Θα πάμε απόλυτα διαβασμένοι στην Πάφο…


Στον τελευταίο της αγώνα στο «Αντώνης Παπδόπουλος» η Πάφος έχασε κατά κράτος από την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάια. Μπορεί να διαθέτει πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ωστόσο για την ώρα δεν δείχνει να έχει γίνει ένα ομοιογενές σύνολο το οποίο μπορεί να έχει απαιτήσεις μέσα στη σεζόν.

Ως μία ομάδα με αρκετές προσθήκες είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα της στο γήπεδο και θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί το πλούσιο της ρόστερ. Βέβαια μέλημα της ΟΜΟΝΟΙΑ στον αγώνα του Σαββάτου είναι να επιβληθεί στον αγωνιστικό χώρο και να πάρει το ζητούμενο που είναι η νίκη.

Παρακολουθώντας πάντως τον αγώνα της Πάφου με την Ανόρθωση ήταν εμφανής η αδυναμία της ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς να δημιουργήσει και αυτό διότι ο Τιμούρ Κετσπάια ανέβασε πολλούς παίκτες ψηλά, πίεζε συνεχώς την Πάφο από την άμυνα της και εφαρμόζοντας αυτή την τακτική επιβλήθηκε με το καθαρό 2-0 χωρίς μάλιστα να κινδυνέψει.

Θα είναι και για την ΟΜΟΝΟΙΑ πολύ καλή μία τέτοια προσέγγιση στο δύσκολο παιχνίδι που έπεται αν και είμαστε βέβαιοι ότι ο Μπεργκ και οι συνεργάτες του έκαναν και κάνουν ήδη την προεργασία τους και γνωρίζουν τι θα αντιμετωπίσει η ομάδα στο «Στέλιος Κυριακίδης» το Σάββατο.