Home TOP NEWS «Θέλει να συνεχίσει για λίγο ακόμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ»

«Θέλει να συνεχίσει για λίγο ακόμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ»


Έγινε αναφορά και στον Φράνσις Ουζόχο χθες βράδυ από τον Σίμο Ταραπουλούζη, στη συνέντευξη του στον Σούπερ Σπορ ΦΜ.

Ο κ. Ταραπουλούζης είπε ότι η περιόδος αποθεραπείας του θα διερκέσει από 6-9 μήνες και είναι δεδομένο ότι δεν θα ξανα αγωνιστεί φέτος.

Ερωτήθηκε πάντως αν έγινε σκέψη για να κρατήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο δυναμικό της τον Νιγηριανό τερματοφύλακα και η απάντηση του Σίμου ήταν ξεκάθαρη…  «Κάναμε και σκέψεις και προεργασία. Πριν τον τραυματισμό του δεν υπήρχε καμιά πιθανότητα να μείνει στην Ομόνοια. Δεν υπήρχε καν θέμα διαπραγματεύσεις. Μετά τον τραυματισμό του άλλαξαν τα δεδομένα και θα εξαρτηθεί από το πώς θα χειριστούμε εμείς το θέμα αλλά και η ομάδα του. Θα ήθελε πάντως να συνεχίσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ για μικρό χρονικό διάστημα. Ο στόχος του είναι να πάει σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα».

Ο Σίμος Ταραπουλούζης είπε πως η επιλογή Ουζόχο έγινε από κοινού με τους Λάρκου, Μπεργκ και τον ίδιο να συμφωνούν στην απόκτηση του. Ο Σίμος Ταραπουλούζης τον είδε για λίγο όταν ήταν στην Ανόρθωση λέγοντας ότι άφησε σε όλους εξαιρετικές εντυπώσεις για την ηλικία του.

Θα έχει πάντως πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν ύστερα από αυτή την αρνητική εξέλιξη για τον ίδιο τον Ουζόχο, μετά τον τραυματισμό του, δημιουργηθούν καλύτερες προυποθέσεις για να παραμείνει έστω για λίγο ακόμα στην ομάδα μας.