Home TOP NEWS Θέλουμε και πρέπει να δούμε κάτι διαφορετικό…

Θέλουμε και πρέπει να δούμε κάτι διαφορετικό…


Η ΟΜΟΝΟΙΑ αγνοεί τη νίκη στους τελευταίους τρεις αγώνες πρωταθλήματος. Ο απολογισμός στα παιχνίδι με Πάφο, Ανόρθωση και Ολυμπιακό είναι δύο βαθμοί συγκομιδή η οποία, τουλάχιστον με αυτά που έδειξε η ομάδα στο ξεκίνημα της, είναι απογοητευτική.

Σαφώς και η ισοπαλία στο «Παπαδόπουλος» μπορεί να χαρακτηριστεί… εντός προγράμματος, ωστόσο η ήττα στην Πάφο και η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό ανέδειξαν την αστάθια στην απόδοση της ομάδας μας, ήταν μάλιστα δύο παιχνίδια στα οποία προηγηθήκαμε.

Γράφτηκαν ήδη αρκετά και έχουν ειπωθεί πολλά για τη διαχείριση του Μπεργκ στους αγώνες και θεωρούμε ότι στον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό θα δούμε κάτι διαφορετικό.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που περιμένουν την ευκαιρία τους, παίκτες οι οποίοι έχουν και ποιότητα αλλά και δίψα για να μπουν στο γήπεδο και να δώσουν φρεσκάδα, ιδιαίτερα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Είναι πολύ σημαντικό να αρχίσει να παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο ο Ορτέγα. Ο Ζοέλ Περέιρα έπαιξε μόλις έναν αγώνα, αυτόν της πρώτης αγωνιστική, γεγονός το οποίο τον αδικεί. Ενδεχομένως να έχει έρθει η στιγμή να πάρει φανέλα βασικού ο Χούμποτσαν ενώ περιμένουμε ότι ο Βίτορ Γκόμες θα επανέλθει στην εντεκάδα.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι έχει στο μυαλό του ο Νορβηγός τεχνικός ενόψει του επόμενου αγώνα ωστόσο θεωρούμε βέβαιο ότι θα αλλάξει αρκετά σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα.

Αυτό που θέλουμε να δούμε, είναι την ΟΜΟΝΟΙΑ να μπαίνει στο γήπεδο και να επιβάλλει το παιχνίδι της και αυτό πρέπει να γίνει από το αμέσως επόμενο παιχνίδι και να συνεχιστεί και στους επερχόμενους αγώνες.