Home TOP NEWS Ανδρέας Κάντηλος: «Αποφασιστικά, επιθετικά, να δείξει η ΟΜΟΝΟΙΑ τις διαθέσεις της»

Ανδρέας Κάντηλος: «Αποφασιστικά, επιθετικά, να δείξει η ΟΜΟΝΟΙΑ τις διαθέσεις της»


Το OmonoiaNews επικοινώνησε με τον παλαίμαχο ποδοσφιαιριστή της ομάδας Ανδρέα Κάντηλο για να σχολιάσει το επερχόμενο παιχνίδι με το Αποέλ. Στη σύντομη συνομιλία που είχαμε εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος ενώ εξέφρασε και την ικανοποίηση του για τη βελτίωση που παρουσιάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Για το ντέρμπι με το Απόελ: «Είναι η πρώτη φορά ύστερα από πολύ καιρό που νοιώθω ότι μπαίνουμε στο γήπεδο με καλές πιθανότητες για νίκη. Είναι σημαντικό αυτό το γεγονός ότι η ομάδα προέρχεται από ένα πολύ καλό παιχνίδι, έχει καλή ψυχολογία ενώ η απόδοση της στα πρώτα 15 λεπτά στα δύο ημίχρονα ήταν εξαιρετική.  Στείλαμε το μήνυμα ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έπαιρνε με το έτσι και το θέλω τη νίκη».

Για το πώς θα πρέπει να προσεγγίσει η ομάδα τον αγώνα: «Επιθυμώ να δω την ομάδα να ακολουθεί την ίδια τακτική όπως και στον τελευταίο μας αγώνα. Θέλω η ΟΜΟΝΟΙΑ να μπει στο γήπεδο αποφασιστικά, με επιθετικό προσανατολισμό και να δείξει από την αρχή του αγώνα τις διαθέσεις της. Αν συμβεί αυτό τότε είναι δεδομένο ότι θα μπει στο παιχνίδι και άλλος ένας πολύ σημαντικός και εξαιρετικά βοηθητικός παράγοντας, ο κόσμος».  

Η αναφορά του για το κλίμα στην ομάδα: «Είδα την ομάδα να αγκαλιάζεται μετά τα γκολ, δείχνουν οι παίκτες ότι έχουν  μια ιδιαίτερη σύνδεση μεταξύ τους και αυτό βγαίνει στο γήπεδο, τουλάχιστο εγώ αυτό καταλαβαίνω και είναι κάτι απαραίτητο σε μία ομάδα για να μπορέσει να προοδεύσει».

Για τον προπονητή: «Μπορεί κάποιοι να είναι λίγο ενοχλημένοι για το γεγονός ότι δεν προβαίνει σε αλλαγές όμως είναι η δική του φιλοσοφία, έτσι σκέφτεται και πράττει και αυτό είναι σεβαστό. Άλλωστε τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν».

Ενδεχόμενη νίκη στο ντέρμπι τι θα σημαίνει: «Για μένα σημαίνει ότι η ομάδα βάζει ακόμα ένα λιθαράκι στον στόχο που τέθηκε στην αρχή της σεζόν. Μου έχει δείξει αυτή η ομάδα ότι οι δυνατότητες της δεν την περιορίζουν στο να κυνηγά μόνο την Ευρώπη χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει θα αιθεροβατούμε. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και ίσως η πορεία στο πρωτάθλημα να μας φέρει να διεκδικούμε αυτό το κάτι παραπάνω».

Για τον κόσμο: «Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα είναι εκεί, στο πλευρό της ομάδας, να την βοηθήσει και πιστεύω ότι θα δούμε ένα καλό ντέρμπι κάτι που έχουμε να ζήσουμε πολλά χρόνια».