Home TOP NEWS Από βασικοί πέρσι, παγκίτες και περιμένουν την ευκαιρία τους

Από βασικοί πέρσι, παγκίτες και περιμένουν την ευκαιρία τους


Στο φετινό ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υπάρχει μία πλειάδα ποιοτικών ποδοσφαιριστών και θα πρέπει το τεχνικό επιτελείο να αισθάνεται πολύ καλά για το υλικό που έχει στα χέρια του.

Είναι φυσιολογικό, όταν υπάρχουν σε μία ομάδα πολλές και καλές επιλογές σε όλες τις θέσεις κάποιοι παίκτες να μην παίζουν. Υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές στο ρόστερ οι οποίοι στην περσινή σεζόν ήταν βασικοί ωστόσο φέτος, με την έλευση των νεοφερμένων στην ομάδα, έμειναν στον πάγκο.

Ο λόγος για τους Ζοέλ Περέιρα, Μανρίκε και Τζιωνή. Ο Ζοέλ Περέιρα ήταν βασικός και αναντικατάστατος πέρσι στην Δόξα, κατέγραψε 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με πολύ καλή μάλιστα παρουσία. Στο δεξί άκρο της άμυνας τη θέση κέρδισε με το σπαθί του ο Χάρης Μαυρίας.

Ο Κρίστιαν Μανρίκε από τον Νοέμβριο του 2018 και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ήταν ο βασικός αριστερός ακραίος αμυντικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ωστόσο φέτος υπάρχει στην ομάδα ο Λέτσιακς, πιθανότατα ο καλύτερος αριστερός μπακ του πρωταθλήματος.

Από τα τέλη Δεκεμβρίου τους 2018 μέχρι τα μέσα Μαρτίου, οπόταν και η ομάδα αποφάσισε να τον κρατήσει εκτός για να γίνει ειδική διαχείριση πάνω του, ο Μαρίνος Τζιωνής ήταν βασικός στην ΟΜΟΝΟΙΑ καταγράφοντας συνολικά 11 συμμετοχές, οι 8 στο αρχικό σχήμα.

Πρόκειται για τρία νεαρά παιδιά τα οποία διαθέτουν την ποδοσφαιρική ποιότητα για να κάνουν μία πολύ καλή καριέρα. Ο Μανρίκε ήταν και στους 9 αγώνες στον πάγκο, ο Ζοέλ έπαιξε βασικός στο πρώτο παιχνίδι και έκτοτε δεν ξαναμπήκε στο γήπεδο ενώ ο Τζιωνής έπαιξε σε 3 αγώνες καταγράφοντας ελάχιστα λεπτά συμμετοχής, αυτή τη στιγμή είναι στο στάδιο της αποθεραπείας του και σύντομα θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά.

Οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές περιμένουν την ευκαιρία τους και είναι δεδομένο ότι θα χρειαστούν μέσα στη χρονιά και θα πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι.