Home TOP NEWS Δημητρίου: «Παραμένουμε αήττητοι στα ντέρμπι»

Δημητρίου: «Παραμένουμε αήττητοι στα ντέρμπι»


Δηλώσεις στην Primetel έκανε ο Ανδρέας Δημητρίου με το πέρας του αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σχολίασε το σημερινό παιχνίδι, την εμφάνιση της ομάδας, αλλά και τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ήταν όντως μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα. Πήραμε ακόμη ένα ντέρμπι, παραμένουμε αήττητοι σε αυτούς τους αγώνες και είναι ένα σημαντικό στοιχείο για εμάς. Ήταν σημαντικό να εκμεταλλευτούμε τα αποτελέσματα των άλλων ντέρμπι. Σημαντικό επίσης να πάμε στη διακοπή με νίκη. Ευτυχήσαμε να πάρουμε νωρίς το προβάδισμα, ελέγξαμε το ρυθμό, φτιάξαμε ευκαιρίες και μπορούσαμε για δεύτερο γκολ και μπορούσαμε να κάνουμε τα πράγματα πολύ εύκολα. Η ομάδα έδειξε καθαρό μυαλό όταν χρειάστηκε, ο Φαμπιάνο έκανε την απόκρουση όταν έπρεπε. Ήταν πρώτιστος στόχος η νίκη και τα καταφέραμε. Η φάση του Κακουλλή ξεσήκωσε τον κόσμο, πάντα οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ χαίρονται να βλέπουν παιδιά της ακαδημίας, ήταν μία σφραγίδα πάθους και επιθυμίας να βοηθήσει την ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν εξαιρετικός και σήμερα και θα είμαστε όλοι χαρούμενοι που θα είναι χαρούμενοι οι οπαδοί».

Για την ακαδημία της ομάδας:

«Η επένδυση που γίνεται στην ακαδημία είναι μεγάλη. Τα αποτελέσματα στην ακαδημία δεν μπορείς να τα περιμένεις άμεσα. Παίκτες της ηλικίας των 13 και κάτω χρειάζονται χρόνια. Έχουμε νεαρούς με ταλέντο στην πρώτη ομάδα και άλλου που κτυπούν την πόρτα της [πρώτης ομάδας. Η επιλογής για την εντεκάδα και τις αλλαγές δεν γίνεται βάση της Εθνικότητας αλλά βάση της αγωνιστικής κατάστασης και των αναγκών του κάθε αγώνα».

Για το ταξίδι του Ουζόχο, τον Μίκου και τον Τζιωνή:

«Ο Ουζόχο είναι στην Ισπανία και θα ενημερωθεί ο κόσμος για την επέμβαση. Για Μίκου και Τζιωνής αυτή η βδομάδα είναι καθοριστική».

Για δημοσιεύματα στην Ισπανία που θέλουν τον Ουζόχο να παραμένει:

«Θα απαντήσω γενικά. Η ομάδα προγραμματισμού δεν σταματά να δουλεύει και ότι πρέπει να γίνει θα το κάνει».

Σε βίντεο οι δηλώσεις του: