Home TOP NEWS Έδειξε ότι χρειάζεται ανάσες…

Έδειξε ότι χρειάζεται ανάσες…


Ιδιαίτερα κουρασμένος δείχνει να είναι ο Γιόρντι Γκόμεθ στα τελευταία παιχνίδια. Ο Ισπανός μέσα μετράει το απόλυτο μέχρι τώρα, έχοντας συμπληρώσει 720 αγωνιστικά λεπτά και δείχνει ότι χρειάζεται κάποιες ανάσες.

Ο Γκόμεθ είναι από τους ποδοσφαιριστές που η παρουσία του στην ενδεκάδα θεωρείται δεδομένη κάθε εβδομάδα. Αποτελεί παίκτη βαρόμετρο για την ΟΜΟΝΟΙΑ τόσο για την αξία του, όσο και για την προσωπικότητα του. Πάντοτε σταθερός στις αποδόσεις του και εκπέμπει μια σιγουριά στο χώρο του κέντρου. Δείχνει όμως στα τελευταία παιχνίδια αρκετά κουρασμένος, αφού δεν παίρνει ποτέ ανάσες. Λίγο η απαραίτητη του παρουσία και λίγο οι τραυματισμοί των άλλων μέσων, κάνουν τον Γκόμεθ βασικό και αναντικατάστατο. Χρειάζεται όμως κι αυτός να πάρει χρόνο ξεκούρασης, έστω και σαν αλλαγή, γιατί είναι δύσκολο σε τέτοια ηλικία (34) να αγωνίζεται φουλ 90λεπτα κάθε εβδομάδα.

Ασφαλώς και τον πρώτο λόγο τον έχει ο Χένινγκ Μπεργκ, ωστόσο η κούραση του Γκόμεθ είναι κάτι που φαίνεται σε κάποια σημεία του αγώνα και αποτελεί σημείο αναφοράς στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.