Home TOP NEWS Εμείς καθορίζουμε την τύχη μας…

Εμείς καθορίζουμε την τύχη μας…


Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει αύριο σε ένα δύσκολο γήπεδο για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό. Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ αφήνει πίσω τις διαδοχικές απώλειες βαθμών στα τελευταία ματς και επιδιώκει την επιστροφή στις επιτυχίες.

Σε τέτοιους αγώνες λέμε πάντοτε ότι ο ρυθμός του παιχνιδιού και η έκβαση του εξαρτάτε κυρίως από την απόδοση του δυνατού. Στην προκειμένη περίπτωση ο δυνατός είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Έχουμε ακούσει άπειρες φορές την ατάκα… δεν παίζουμε μόνοι μας, ωστόσο αύριο είναι απαραίτητο να προτάξει η ομάδα μας την ποιοτική της ανωτερότητα, να επιβάλει το παιχνίδι της, να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο και να φύγει με το τρίποντο.

Αυτό που περιμένουμε να δούμε από την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να κλείνει τον αντίπαλο στην περιοχή του και να είναι σε ολόκληρο τον αγώνα δημιουργική. Έχουν περάσει ήδη δύο μήνες από την έναρξη του πρωταθλήματος και δεν μπορούμε να αρκεστούμε μόνο σε κάποια καλά διαστήματα. Η ομάδα πρέπει να έχει και την διάρκεια αλλά και τις αντοχές και να δείξει στον κόσμο της την βελτίωση που περιμένει να δει.

Το παιχνίδι εξαρτάτε από εμάς και πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας. Διαβάζουμε κάποιες τοποθετήσεις των ανθρώπων του ΕΘνικού οι οποίοι ναι μεν αναγνωρίζουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αύριο τον πρώτο λόγο ωστόσο εκφράζουν και την πεποίθηση ότι μπορεί η ομάδα τους να διεκδικήσει τη νίκη.

Θέλουμε να δούμε τους παίκτες μας να μπαίνουν από το πρώτο λεπτό με την κατάλληλη νοοτροπία στο γήπεδο, ώστε να δείξουν στον αντίπαλο ότι δεν θα έχει καμία τύχη για να πάρει κάτι από τον αγώνα.