Home TOP NEWS Η ΟΜΟΝΟΙΑ για την ανοδική πορεία του Ανδρόνικου Κακουλλή

Η ΟΜΟΝΟΙΑ για την ανοδική πορεία του Ανδρόνικου Κακουλλή


Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, η ΟΜΟΝΟΙΑ αναφέρεται στην ανοδική πορεία του Ανδρόνικου Κακουλλή και την σκληρή δουλειά και αφοσίωση που έδειξε, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Χένινγκ Μπεργκ.

Αναλυτικά:

Την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται επιβεβαίωσε χθες ο Ανδρόνικος Κακουλλής. Αγωνίστηκε στο αρχικό σχήμα της εθνικής Κύπρου U19 απέναντι στη Μάλτα και σημείωσε το δεύτερο γκολ στη νίκη με 2-0. Αυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό 90λεπτό για τον διεθνή επιθετικό της ομάδας μας, ο οποίος αγωνίστηκε και στα παιχνίδια απέναντι στη Σλοβακία και την Ιταλία.

Ο Ανδρόνικος αποτελεί εδώ και καιρό βασικό στέλεχος της εθνικής U19, εξαργυρωνοντας την πολύ καλή παρουσία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Στην περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα U19 (σκόραρε 20 φορές στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο), συμμετείχε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και προς το τέλος της χρονιάς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του.

Με τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση που επιδεικνύει, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κ. Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια του δίνει όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ο Ανδρόνικος δεν είναι πλέον «ο μικρός από την Ακαδημία», αλλά ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής ενόψει της δύσκολης συνέχειας.