Home TOP NEWS Η πρωτιά, ο Μπεργκ, το ρόστερ, ο κόσμος και οι στόχοι

Η πρωτιά, ο Μπεργκ, το ρόστερ, ο κόσμος και οι στόχοι


Δύο αγωνιστικές έχουν απομείνει για να κλείσει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και η ΟΜΟΝΟΙΑ φιγουράρει αυτή της στιγμή στην κορυφή της βαθμολογίας ισόβαθμη με την Ανόρθωση.

Κανείς δεν μπορεί να έχει παράπονο. Αντίθετα η πορεία της ομάδας, παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να είχε μαζέψει περισσότερους βαθμούς, είναι απόλυτα ικανοποιητική.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ του Χένινγκ Μπεργκ δείχνει να είναι μία ομάδα η οποία, στα καλά της, μπορεί να κτυπήσει όλα τα παιχνίδια. Το έπραξε μέχρι τώρα στα ντέρμπι με Απόλλωνα και ΑΕΛ, δικαιούταν τη νίκη στην «Αρένα» ενώ η ισοπαλία στο «Παπαδόπουλος» κρίνεται ως αποτέλεσμα θετικό.

Υπήρξαν βέβαια και κάποια παιχνίδια στα οποία προβλημάτισε με την εικόνα της (βλ. Ολυμπιακό, Πάφο, ΑΕΛ) ωστόσο δεν παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι πρόκειται για ένα καινούργιο σύνολο το οποίο δείχνει ότι έχει πολλά περιθώρια για να παρουσιάσει ακόμη καλύτερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.

Και παρά τη μουρμούρα που έχει δημιουργηθεί, για τη διαχείριση του ρόστερ από τον Μπεργκ αλλά και για το γεγονός ότι ο προπονητής μας δεν είναι ιδιαίτερα ενεργητικός στον πάγκο του, ουδείς είπε ότι δεν στηρίζει τον Νορβηγό. Είναι άλλωστε κι αυτός νέος στην ομάδα, θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία και το κάνει με έναν τρόπο κάπως ασυνήθιστο. Έτσι κι αλλιώς στο ποδόσφαιρο όλοι μπορούν να έχουν την άποψη τους η οποία σχεδόν πάντοτε διαφέρει. Αυτό είναι θεμιτό, σεβαστό, ίσως και χρήσιμο.

Ούτε καν για ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο δεν μπορούμε να μιλάμε σήμερα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πρώτη και πλέον όλοι το αναγνωρίζουν και το λένε… αυτή η ομάδα μπορεί να παραμείνει ψηλά! Έχουν έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ ποδοσφαιριστές που την έχουν ανεβάσει επίπεδο ενώ υπάρχει και το απαραίτητο βάθος στο υλικό που έχει στα χέρια του ο προπονητής ώστε να αντέξει στη μακρά σεζόν.

Ο κόσμος της ομάδας είναι απαιτητικός και το δείχνει ενώ έχει αγκαλιάσει την όλη προσπάθεια με την στήριξη του. Όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή να είναι πολύ καλά στην ΟΜΟΝΟΙΑ, έχει δημιουργηθεί ένα πολύ καλό αγωνιστικό μομέντουμ, η ομάδα περιβάλλεται από ένα πολύ καλό κλίμα και όλα δείχνουν αισιόδοξα.

Είναι πλέον στο χέρι μας να δώσουμε συνέχεια και εβδομάδα με εβδομάδα να πλησιάζουμε τους στόχους που έχουμε θέσει στην αρχή της σεζόν.