Home TOP NEWS Match Report: Διπλό στο «Δασάκι» με πρωταγωνιστή τον Ματ

Match Report: Διπλό στο «Δασάκι» με πρωταγωνιστή τον Ματ


Η ΟΜΟΝΟΙΑ επικράτησε με 1-2 του Εθνικού στο «Δασάκι» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Σκόρερ για την ομάδα μας ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ στο 7ο και 72ο λεπτό αντίστοιχα.

Α’ ημίχρονο

Με το «καλημέρα» του αγώνα η ομάδα μας άνοιξε το σκορ. Ο Φαμπιάνο με φοβερό γέμισμα βρήκε τον αμαρκάριστο Τιάγκο που έδωσε έτοιμο γκολ στον Ματ, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά για το 0-1 στο 7ο λεπτό. Στο 14′, με σχεδόν τον ίδιο τρόπο όπως στο γκολ, ο Τιάγκο από αριστερά γύρισε προς στον Ματ ο οποίος επιχείρησε με τακουνάκι να σκοράρει, μάζεψε όμως ο Μπογκατίνοφ. Ένα λεπτό μετά, ο Ματ υποδέχθηκε την πάσα του Ορτέγα, πάτησε περιοχή, το σουτ όμως έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Μιγκελίτο εκτός περιοχής δοκίμασε το σουτ, όμως μάζεψε σταθερά ο Φαμπιάνο. Στο 24′ ο Ματ έχασε νέα φάση, έπειτα από σέντρα του Μαυρία από δεξιά με τον Άγγλο να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή. Στο 28ο λεπτό, ο Κουντόμπιακ βρέθηκε αμαρκάριστος από τα δεξιά εντός περιοχής, δοκίμασε το σουτ, ωστόσο μάζεψε ο Φαμπιάνο. Δύο λεπτά μετά, ο Εθνικό έχασε νέα φάση, με τον Κονέ αυτή τη φορά που βρέθηκε αμαρκάριστος εκτός περιοχής, έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω. Στο 44ο λεπτό ο Εθνικός κέρδισε φάουλ σε πολύ καλό σημείο, λίγο έξω από την περιοχή, με τον Λαμπάν να εκτελεί, η μπάλα κόντραρε στο τοίχος και πήρε ύψος, καταλήγοντας στα δίχτυα του Φαμπιάνο για το 1-1. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους.

Β’ ημίχρονο

Πρώτη καλή φάση στο β’ μέρος ήρθε από την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 52ο λεπτό. Η μπάλα στρώθηκε στον Μποτεάκ, εντός περιοχής, ο οποίος σε πολύ κοντινό σημείο έκανε το πλασέ, με τον Μπογκατίνοφ όμως να διώχνει με τα πόδια. Η επόμενη φάση ήρθε από τον ίδιο στο 62′, ο οποίος με ανάποδο ψαλίδι εντός περιοχής επιχείρησε να απειλήσει, ωστόσο μάζεψε εύκολα ο αντίπαλος πορτιέρο. Ένα λεπτό μετά ο Μαυρίας δοκίμασε το σουτ εντός περιοχής, με την μπάλα όμως να περνάει ψηλά άουτ. Στο 72ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ. Ωραίος συνδυασμός ανάμεσα σε Τιάγκο και Ορτέγα, η μπάλα έφτασε στον Ματ, ο οποίος με ιδανικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Στο 80′ η μπάλα έσκασε μπροστά στον Λανγκ, μετά το κόρνερ, δοκίμασε δυνατό σουτ, ωστόσο πέρασε ψηλά άουτ. Στο 90ο λεπτό, ο Κακουλλής πάτησε περιοχή, έδωσε έξω στον Γκόμες, το σουτ του οποίου πέρασε άουτ. Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Μαρκόσκι έχασε μια μοναδική ευκαιρία εντός περιοχής, με τον Φαμπιάνο να αποκρούει και να δίνει τη νίκη στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Συμπερασματικά

Η ομάδα μας ξεκίνησε καλά τον αγώνα, προηγήθηκε και είχε την ευκαιρία να πετύχει κι άλλα γκολ. Ωστόσο στα μισά του πρώτου μέρους έδωσε χώρο στον Εθνικό, ο οποίος έχασε κάποιες ευκαιρίες και εν τέλη ισοφάρισε ένα λεπτό πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Στο β’ μέρος είδαμε λίγα πράγματα και εκεί που η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειχνε να μην μπορεί, ο Ματ την λύτρωσε ξανά για το 1-2, σκορ το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κρατάει μόνο το πολύ σημαντικό διπλό, αφού η εικόνα της, κυρίως μετά την ανάπαυλα, δεν ήταν η επιθυμητή.