Home TOP NEWS Να δείξει και αλλού τη μεγάλη του βελτίωση…

Να δείξει και αλλού τη μεγάλη του βελτίωση…


Στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για τους αγώνες με Αρμενία και Φινλανδία βρίσκεται ο Χάρης Μαυρίας. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας εξαργυρώνει την πολύ καλή του παρουσία στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα.

Δείτε επίσης: Προπονήθηκε χθες ο Μαυρίας

Ο Χάρης είναι ο ποδοσφαιριστής που μας «ανάγκασε» πολλές φορές να αναφερθούμε γι’ αυτόν. Από το ξεκίνημα της σεζόν παρουσιάζει μια μεγάλη βελτίωση και έφτασε να είναι βασικός και αναντικατάστατος στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με τις εμφανίσεις του κάθε εβδομάδα να είναι ολοένα και καλύτερες. Το επιστέγασμα της προσπάθειας του ήρθε με την κλήση του στην Εθνική και έχει την ευκαιρία να δείξει και αλλού τη μεγάλη του βελτίωση. Οι περισσότεροι στην Ελλάδα τον είχαν «ξεγραμμένο» και γι’ αυτό δεν έπαιρνε κλήση τις τελευταίες φορές. Κυρίως τα ΜΜΕ της χώρας που τον έχουν παραγκωνίσει και είναι μια καλή ευκαιρία για τον Χάρη να στείλει σε πολλούς το μήνυμα ότι είναι… εδώ!

Ελπίζουμε να κυλήσουν όλα ομαλά με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και να επιστρέψει πίσω στην Κύπρο χωρίς το οποιοδήποτε πρόβλημα.