Home TOP NEWS Να δούμε επιθετικό ποδόσφαιρο και παιχνίδι κυριαρχίας

Να δούμε επιθετικό ποδόσφαιρο και παιχνίδι κυριαρχίας


Δεν σκοράρει πολύ μέχρι στιγμής η ΟΜΟΝΟΙΑ και αυτό δεικνύει και ο χαμηλός μέσος όρος στα τέρματα ανά παιχνίδι, σε αυτές τις πρώτες εννέα αγωνιστικές. 12 τέρματα σε 9 παιχνίδια ή αλλιώς 1,3 γκολ ανά ματς. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι πρώτη, βασιζόμενη κυρίως στην καλή της αμυντική λειτουργία.

Αναγνωρίζει πάντως ο προπονητής ότι το κομμάτι της επίθεσης  χρίζει άμεσης βελτίωσης. Βέβαια όσο περισσότερες ευκαιρίες φτιάχνεις τόσο περισσότερα γκολ μπορείς να σκοράρεις και για την ώρα κανείς δεν μπορεί να πει ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δημιουργεί πολλές φάσεις στα παιχνίδια. Έχει μεν καλές στιγμές, έβαλε ωραία γκολ με συνδυαστικό ποδόσφαιρο, δεν έχει ωστόσο διάρκεια.

Περιμένουμε το παιχνίδι εκείνο στο οποίο θα δούμε την ομάδα να κυριαρχεί. Να κλείνει δηλαδή τον αντίπαλο μέσα στην περιοχή του και να φτιάχνει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Η ποιότητα υπάρχει ενώ έχουμε ήδη ένα επαρκές δείγμα για το τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ας γίνει το αυριανό παιχνίδι στο «Τάσος Μάρκου» αυτό που θα σηματοδοτήσει μία καλύτερη και πιο σταθερή αγωνιστική παρουσία στη συνέχεια από την ομάδα. Σαφώς δεν παίζουμε μόνοι μας. Οι αντίπαλες ομάδες έχουν τη δική τους αξία, τους δικούς τους στόχους και απαιτήσεις, ωστόσο ιδιαίτερα με τους μικρομεσαίους θα πρέπει να είμαστε επιβλητικοί στο γήπεδο.