Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι φωτογραφικές στιγμές και η υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο ΛΑΟΣ!

Οι φωτογραφικές στιγμές και η υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο ΛΑΟΣ!


Ένα πολύ ωραίο θέμα ανέβασε στην ιστοσελίδα της η ΟΜΟΝΟΙΑ με αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από τον κόσμο της ομάδας μετά το νικηφόρο ντέρμπι με την ΑΕΛ

Αναλυτικά:

Υπέροχη ατμόσφαιρα σε ένα ακόμη παιχνίδι της ομάδας έφτιαξε ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ στο παιχνίδι με την ΑΕΛ! Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που βρέθηκαν το Σάββατο στο ΓΣΠ βοήθησαν τα μέγιστα για να έρθει η πέμπτη νίκη μας στο πρωτάθλημα.

Συνεχές τραγούδι και στήριξη στους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι εκθείασαν την παρουσία των φιλάθλων μας, την ώθηση και τη δύναμη που πήραν από αυτούς για να επιτευχθεί ο στόχος των τριών βαθμών.

Η ανταπόκρισή σας ήταν και πάλι πολύ μεγάλη. Υπέροχες φωτογραφίες κατά την έλευση σας στο γήπεδο, από την εξέδρα πριν την έναρξη του αγώνα και κατά τη διάρκειά του, από καφετέρειες στην Κύπρο και το εξωτερικό! Ο κάθε ένας, με τον δικό του τρόπο, στο πλευρό της ομάδας μας.

Έχουμε αναρτήσει όλα όσα μας έχετε στείλει στο story του λογαριασμού μας στο instagram (@OMONOIAfootball), αλλά τα παρουσιάζουμε και πιο κάτω. Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε!