Home ΠΙΣΤΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ Πιστός Ακόλουθος: Ευτυχώς εμείς ζούμε στην Κύπρο, τζιε σαν την Κύπρο δεν...

Πιστός Ακόλουθος: Ευτυχώς εμείς ζούμε στην Κύπρο, τζιε σαν την Κύπρο δεν έχει!

Καλή Κυριακή συνοπαδοί,
Ομορφη και παραξενη πατριδα. Όχι δεν με πιάσαν  τα πατριωτικά μου σήμερα. Απλά με αυτά που ακούω ότι συμβαίνουν από δω και από κει νοιώθω τυχερός.
Ευτυχώς εμείς ζούμε στην Κύπρο. Τζιε σαν την Κύπρο δεν έχει.
Σκεφτήκατε ποτέ να ζούσαμε σε καμιά τριτοκοσμική ποδοσφαιρικά χώρα;
Ας πούμε σε μια χώρα που ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου τους να μην έπαιξε βασικός στην ομάδα της γειτονιάς του; Και από πάνω να  ήταν μπλεγμένος με τηλεοπτικές πλατφόρμες;
Που αυτός ο πρόεδρος να ήταν ο διάδοχος κάποιου που ήταν μέτοχος σε ποδοσφαιρική ομάδα της ίδιας ομοσπονδίας;
Που ο υπεύθυνος της Σχολής προπονητών τους να μην έκαμε προπονητής σε καμιά ομάδα;
Δηλαδή σκεφτείτε να ζούσαμε σε έτσι τόπους. Να ζούσαμε για παράδειγμα σε μια χώρα που πρόεδρος των διαιτητών να ήταν κάποιος που πόζαρέ με φανέλα ομάδας (της ίδιας ομάδας με την πιο πάνω α). Φυσικά σε αυτή την χώρα θα μπορούσε ταυτόχρονα τα παιδιά του να ήταν και στην Ακαδημία αυτής της ομάδας.
Σκεφτείτε πως γίνονται έτσι πράγματα σε άλλες χώρες ρε κοπέλια. Πως διαιτητής κατάγγειλε στημένα. Εκτός του ότι δεν ασχολήθηκε κανένας διαδίδουν πως είναι και πελλός.
Έχει χώρες τριτοκοσμικές ρε παιδιά που σε ένα γκολ σαν αυτό του Τζορντι Γκόμεζ στην αρένα που ήταν 1 μέτρο πίσω που τον παίκτη που του πάσαρε, ο τηλεσχολιαστής τους είδε το 7 επαναλήψεις και ακόμα λαλεί τους πως εν οφσάιντ.
Αμ το άλλο;  Σε τούτες τες χώρες, τες τριτοκοσμικές, βάλλουν 7 λεπτά καθυστέρηση. Ναι αλλά εν τελειώνει στα 7 . Τελειώνει στα 11 λεπτά αν μπει γκολ. Αν δεν μπει, εν να μπει Στα 12 στα 13 που θα πάει, θα μπει!!
Το ότι παίζουν τζιε άμα περάσει την γραμμή οκ μπορεί να συμβεί σε όλους. Σε όλους τους πιο πάνω!!
Σκεφτείτε να ζούσαμε σε μια χώρα που στο αιώνιο τους ντέρμπι η μιά που τες δύο ομάδες να τελειώνει σχεδόν πάντα με 10 παίκτες.
Σκεφτείτε το ακόμα χειρότερο. Να ζούσαμε σε μια χώρα που να κυβερνούσαν οι κομμουνιστές. Ήταν να αφήσουν άλλη ομάδα να πιάσει πρωτάθλημα εκτός που την δική τους; Ευτυχώς ζούμε στην Κύπρο που έτσι πράματα δεν γίνονται.
Αμ το άλλο εσκεφτήκετε ποτέ στην Κύπρο να είχαν αθλητικές εκπομπές ένας συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος με έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστης να μην του έλεγε π.χ “ Κρύψε ρε Αβρααμίδη (τρόπος του λέγειν) άμπαλε, αμπαλατε, τράβα στα εγγονάκια σου, 50 χρόνια επρησες μας τα, άφησε κανένα νέο να δουλέψει καπροσιηρε”. Υπήρχε περίπτωση στην Κύπρο ο παλαίμαχος να μην μιλήσει και να γλείφει για κανέναν 10ευρω την ωρα;
Το χειρότερο ήταν να ζούσαμε σε μια χώρα που σε παιχνίδι της ομάδας τους στο Τριτοκοσμικό Champions league να παίρνουν σημαίες άλλης χώρας οι οπαδοί. Σοβαρομιλω,άκουσα για έτσι περιπτώσεις. Έτυχε μου να δω αγώνα Ουγκαποελ Ουγκάντας – Γαβρο Μποτσουάνας  τζιε οι Ουγκάνοι έφωνάζαν «Η Ουγκάντα είναι Μποτσουανική”. Σημειώστε πως κρατούσαν και οι οπαδοί των 2 ομάδων σημαίες της Μποτσουάνα.
Ευτυχώς εμείς ζούμε στην Κύπρο την Ευρωπαϊκή και δεν θα ζήσουμε ποτέ στην ζωή μας έτσι περιστατικά.
Την αγάπη μου
Πιστός Ακόλουθος
Υ.γ 1.Σήμερα γιορτάζει η δική μας Ελλάδα. Της αντίστασης και του Πολυτεχνείου. Τιμή και δόξα!
Υ.γ 2. Φτάνει στο τέλος της η δίκη του ελληνικού εφιάλτη. Της ναζιστικής Χ.Α. Κατά που φαίνεται,όπως τραγούδησαν οι active member «..μα ακομα αργεί, η ώρα να χαρούν οι σκυλογιοί”.
Ακολουθείστε τον Π.Α στο Facebook