Home TOP NEWS Ενάμιση μήνα πριν την χειμερινή μεταγραφική περίοδο

Ενάμιση μήνα πριν την χειμερινή μεταγραφική περίοδο


Την 1η Ιανουαρίου ανοίγει η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα και δίνεται η ευκαιρία στις ομάδες να κινηθούν στο κομμάτι της ενίσχυσης ώστε να ενδυναμώσουν τα ρόστερ τους και να δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατές αγωνιστικές προϋποθέσεις για να υλοποιήσουν το στόχο του.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχει λεχθεί επανειλημμένα. Ο προγραμματισμός είναι σε εξέλιξη 365 μέρες, η δουλειά που γίνεται είναι αδιάκοπη και τα άτομα που έχουν την ευθύνη έχουν ήδη κάνει προεργασία για να υπάρχει ετοιμότητα μόλις ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο.

Στην δεύτερη αυτή μεταγραφική περίοδο γίνονται προσθαφαιρέσεις. Δηλαδή, για να αποκτήσεις έναν ποδοσφαιριστή πρέπει κάποιος να αποχωρήσει. Οι ομάδες δικαιούνται μέχρι 4ις μεταγραφικές κινήσεις. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ υπήρχε μία θέση για ένταξη ξένου ποδοσφαιριστή ανοικτή ωστόσο με την έλευση του Φαμπιάνο οι θέσεις είναι πλέον συμπληρωμένες. Άρα για να γίνει μεταγραφή θα πρέπει να προκύψει αποχώρηση.

Σε ότι αφορά στις θέσεις που η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται ενίσχυση υπάρχουν πολλές και διαφορετικές απόψεις. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι η ομάδα χρειάζεται έναν δυναμικό κόφτη, άλλοι μιλούν για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής ενώ υπάρχει και η άποψη που λέει ότι είναι απαραίτητη η απόκτηση επιθετικού.

Έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας καθώς σε 45 μέρες θα μπούμε στη δεύτερη μεταγραφική περίοδο και είναι βέβαιο ότι ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του έχουν πλήρη γνώση του τι έχει ανάγκη η ομάδα και μένει να δούμε πως θα κινηθούν μέσα στον Ιανουάριο για την ενίσχυση.