Home TOP NEWS Ποια μεταγραφικά;… έχουμε μπροστά μας αγώνες «φωτιά»

Ποια μεταγραφικά;… έχουμε μπροστά μας αγώνες «φωτιά»


Λέχθηκαν και γράφτηκαν αρκετά τις τελευταίες μέρες για τα τους σχεδιασμού της ομάδας προγραμματισμού ενόψει και της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Έγιναν αναφορές στον Εζρά, στην πιθανή έλευση τερματοφύλακα, στις θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και όλα αυτά χωρίς να υπάρξει καμία μα καμία σχετική τοποθέτηση από την ίδια την ομάδα.

Ήταν άλλωστε λογικό, από τη στιγμή που δεν υπήρξε αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα, το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά και των δημοσιογράφων να στραφεί για λίγο σε αυτά τα ζητήματα. Η αλήθεια ωστόσο είναι πως στην ομάδα η προσοχή είναι αποκλειστικά στραμμένη στα δύσκολα παιχνίδια που ξεπροβάλλουν.

Άλλωστε μέχρι να ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο θα γίνουν πέντε αγώνες, οι δύο εξ αυτών είναι ντέρμπι ενώ και ο πρώτος μέσα στο 2020 θα είναι ένας εκ των δυσκολότερων της περιόδου.

Τίποτε άλλο δεν απασχολεί την ομάδα αυτή τη στιγμή. Μπορεί να γίνεται αθόρυβα μία προεργασία για να προετοιμαστεί το έδαφος ενόψει Ιανουαρίου χωρίς ωστόσο αυτό να αποπροσανατολίζει κανέναν.

Στόχος αυτή τη στιγμή είναι να φύγει η ομάδα με το τρίποντο από το Παραλίμνι και να πάει με δυναμική στο ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο.