Home TOP NEWS Πολλά τα κίνητρα ένας ο στόχος!

Πολλά τα κίνητρα ένας ο στόχος!


Το αυριανό παιχνίδι με την Ένωση στο Παραλίμνι θα είναι άλλη μία δύσκολη δοκιμασία για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο όλες οι ομάδες έχουν απαιτήσεις δεν υπάρχει εύκολος αγώνας και αυτό το είδαμε σε πολλά παιχνίδια μεταξύ μεγάλων εναντίον των μικρών.

Βέβαια όποια κι αν είναι τα δεδομένα ο στόχος για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αδιαπραγμάτευτος. Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα με το οποίο η ομάδα πάει αύριο στο Τάσος Μάρκου. Οι συνθήκες αυτό το διάστημα στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ιδανικές, ο προπονητής έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους ενώ η ομάδα κουβαλά συνεχόμενες νίκες που της δίνουν και ψυχολογία.

Μεγαλύτερο κίνητρο για νίκη αύριο είναι η διατήρηση της ομάδας στην κορυφή της βαθμολογίας. Είναι σημαντικό επίσης να καταφέρει για πρώτη φορά φέτος να κολλήσει τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Ακολουθεί ντέρμπι και θα είναι ότι πιο ιδανικό να πάει με αέρα νικητή η ΟΜΟΝΟΙΑ στον επόμενο αγώνα.

Η θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του Παραλιμνίου δεν θα πρέπει να παραπλανά κανένα πάντως. Έχει αλλάξει προπονητή, προέρχεται από ένα καλό αποτέλεσμα, ισοπαλία στην Πάφο, και σίγουρα θα μπει στο γήπεδο για κέρδος. Είναι καθήκον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να καθορίσει αυτή την εξέλιξη του παιχνιδιού και να καταφέρει να επιβληθεί.